Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Bak
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Bak

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Bak általában nem kora reggeli szerető. Mélyen alszik, úgyhogy ha partnerének a reggel a legalkalmasabb időpont az együttlétre, akkor lehet, hogy nehezen fogja tudni a Bak partnert erre rászoktatni. Este már a Bak azonban örömmel hagyja maga mögött a nap gondjait, és lazul el a hálószobában vagy éppen a nappaliban.

A Bakok általában nem szeretik becézgetni partnereiket, és nincsenek odáig az ágyban való szövegelésért sem, így ha az együttlét megfelelő pillanatában kiáltást hallunk tőle, az legyen kellőképp meglepetés.

A célorientáltság és a szerkezetesség iránti szenvedélye, amely a Bakot sikeressé teszi az életben, egy lazább csillagjegy számára bénítóan hathat a hálószobában. A Bak könnyedén válik a megszokások rabjává.

Nem szereti, ha meglepik, vagy ha úgy érzi, versengenie kell egy kalandvágyóbb partnerrel. Aggasztja a dolog és megrontja a kapcsolat felett érzett örömet. ha a Bak túl óvatos, mert nem akar hibázni, akkor nem fogja tudni élvezni a megadás és felszabadultság örömét sem.

Tény

Három módon oldja a test a feszültséget: nevetés, sírás vagy orgazmus útján. A Bakot sokáig boldoggá tehetjük, ha a nevetést és az orgazmust valahogy egybekötjük számára.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel