Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Szűz
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Szűz

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Minden csillagjegynek meg van a maga gyengesége, erőssége, természetesen a szexualitás terén is így van ez. Bármennyire is próbálunk az árral szemben úszni, bizonyos tulajdonságaink az asztrológiában tisztán megmutatkoznak. Sorozatunkat most a Szűz jegy szülötteivel kezdjük, íme!

 

 

A Szűz tisztaság iránti vágya köztudott, viszont ez a gyengéje is lehet. Arról is érdemes tudni, ha a Szűz elkezd bűnöst keresni, hibáztatni valakit, akkor a csillagjegek között nincs olyan, aki kreativitását e téren jobban fel tudná használni.

A Szűz agya a leginkább akkor működik hatékonyan, ha listákat tud készíteni, amelyet akár a hálószobabéli tevékenységeinél is aprólékosan fel tud használni, például teste mely részére kéri a csókokat és merre rejtőznek partnere erogén zónái. A listának azonban maximálisan meg kell felelni, mert ha az eredményt a Szűz nem élvezi, akkor nem fogja élvezni partnere sem.

A kapcsolat végét nála a "Kirúgtam" kifejezés jelzi a legbiztosabban; ez a laza és távolságtartó hozzáállás azonban azt eredményezi, hogy amint a szenvedély alábbhagy a hálószobában, a Szűz kapcsolatai is megszenvedik azt.

A Szűz jegy szülöttei ezeket se hagyják ki!

Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek

Milyenek a szexben a föld jegyek? - A Bika, a Szűz és a Bak szexualitása

Szűz - Szex és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

Szexketyerék Szüzeknek - Prosztatamasszázs és hypoallergén kütyü

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel