Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Bika
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Bika

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A spontaneitás jegye, vagyis ahogy esik, úgy puffan és ha nem jön össze, ám legyen! Majd legközelebb duplán bepótolja! A Bikát foglalkoztatja partnere öröme, de nem akar ezen agyalni, sőt, azon sem, hogy ha valami rosszul sikerült, akkor az miért történt.

 

 

Ha a dolgok beindulnak, akkor a Bika is a mezőny élén lohol, és nem érdekli, ki fejezi be először és ki lesz a sereghajtó. A Bika úgy van vele, hogy lesz más alkalom, amikor az időzítéssel bajlódjon, és nem akarja elrontani a hangulatot mindenféle előzetes megbeszéléssel és utólagos vádaskodással, hiszen majd legközelebb úgyis minden tökéletesen sikerül.

A Bika egy romantikus jegy, aki gyorsan visszavonulót fúj, ha úgy érzi, próbálkozásait nem jól fogadja partnere. A Bikát foglalkoztatja partnere öröme, de nem akar ezen agyalni, sőt, azon sem, hogy ha valami rosszul sikerült, akkor az miért történt. Megelégszik - a legközelebbi alkalom eljöveteléig - az érintkezéssel és az ölelésekkel, ha esetleg valami nem jól sült volna el - a Bika az a jegy, amely nem szeret bolhából elefántot csinálni.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel