Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Oroszlán
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Oroszlán

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Az Oroszlánoknál a feszültség a hátukban gyűlik fel, úgyhogy ha aggódik, hogy a kapcsolat nem jó irányban halad, akkor merevséget, fájdalmat érez ott, amelyet masszázzsal és egy kis dirty dancing-gel érdemes feloldani. Az Oroszlánok nem igénylik annyira a romantikát, mint a Mérlegek, de ártani nem árt.

A legnagyobb gyengesége az Oroszlán szexuális énjének az a hajlama, hogy monopolizálni akarja partnere figyelmét - ugyan nagylelkű és adakozó, mert azt szeretné, hogy a partnere is elégedett legyen, de ha úgy érzi, hogy nem kapja meg a 100%-os elismerést, akkor nagyon nyűgös lesz. Az Oroszlán soha nem mérgeli fel magát látványosan, de óriási az önérzete és bármi, amely az ő teljesítményét csökkenti, egyértelműen a mi hibánk lesz, így az egóját néha cirógatni kell.

Némi együtt töltött idő és közös élmény után az Oroszlán bizalmával ajándékozza meg partnerét, de minden bizalma ellenére "köröz" partnere körül, mivel tudni akarja, hogy számára ő-e valóban az egyetlen. Ezen exhibicionista tulajdonságok ellenére az Oroszlánnak hosszú időbe telik rájönni, mi az, amivel saját magával kapcsolatban nem elégedett. Az Oroszlán nagyon őszinte azzal kapcsolatban, milyen a partnerével együtt átélt orgazmus. Nem fog kritizálni és nem is fog kétségbe esni, ha a dolgok nem sikerültek olyan prímára, ahogyan eltervezte, hiszen mindig lesz újabb alkalom .... akár már ma este is.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel