Címlap Bemelegítő Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Nyilas
Figyelem, felnőtt tartalom!

Csillagjegyek erősségei és gyengeségei - Nyilas

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Nyilas korántsem a legnyájasabb, legdiplomatikusabb jegy és hozzá van szokva, hogy mindent a nevén nevezzen, így néha a dicséretei sem tűnnek túl kedvesnek. Ha megkérdezzük valamiről a véleményét, készüljünk fel, hogy őszinte választ kapunk.

Képtelen az igazságot szép köntösbe öltöztetni, így kerüljük el azokat a kérdéseket, hogy "Kövér vagyok?" és "Milyen a hajam?" mert a válasz lehet, hogy elkeserít bennünket, még akkor is, ha az eredetileg támogató szándékkal, szívből született.

Ugyanez vonatkozik a hálószobán belüli tevékenységekre is, akár sikerről, akár kudarcról beszélünk. A Nyilas megmondja, hogy ha valami nem volt jó, és másként szeretné csinálni, vagy egyszerűen már eleve ezzel indít - pontos utasításokkal adja tudtunkra, mit vár el tőlünk. Hisz abban, hogy partnereit oktatásban kell részesíteni - saját magával együtt - azért, hogy mindketten megfeledkezhessetek a zavaró gondolatokból és átadjátok magatokat az érzékiségnek.

A változatosság és az utazás iránti vágy, amelyet annyian vonzónak találnak a nyilasban, talán egyben legnagyobb gyengesége is. Keményen meg kell dolgozni, ha azt akarjuk, hogy megadja magát nekünk, sőt, még ahhoz is, hogy az első intim alkalomra sor kerüljön. Nem azért, mert szemérmes, hanem azért, mert ilyen a természete.

Ez a kísérletezés akkor sem marad abba, ha már ezer éve házasok vagytok. A Nyilasnak muszáj, hogy megtapasztalja a világ által nyújtott élményeket, és minden nap újat tanuljon. Ha ezt megvonják tőle, akkor erőszakossá válik, és szenvedélyét arra fordítja, hogy leüvöltse a hajunk minden egyes szálát.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel