Címlap Bemelegítő Káma-szútra horoszkóp – Ahogy esik, úgy puffan! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Káma-szútra horoszkóp – Ahogy esik, úgy puffan! (18+)

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Szeretnéd tudni, hogy a csillagok szerint melyik az ideális szexpóz számodra? Néhány perverz szobrot és persze a Káma-szútrát segítségül hívva megmutatjuk!

A Kosok igazának mindig be kell teljesülni, így ha azt mondja hogy ugrás az ágyba, akkor tessék ugrani, ellenkező esetben egyedül kezd neki a szexnek. Ideális szexpóz számukra a „ha nem viselkedsz rendesen, eldoblak” elnevezésű testhelyzet, mely zsarolásra maximálisan alkalmas. Ha a hölgy alacsonyabb frekvencián sikongat a vártnál, meg lehet próbálkozni a fenti fenyítéssel. Remek Káma-szútra póz, abban az esetben ha a nő testsúlya nem haladja meg a férfiét, amennyiben ez nem teljesül stabilitási problémák léphetnek fel.

A Bikáknak fontos a test szépsége, így szex közben is szeretnek szemlélődni. A „leskelődős” pozitúra erre és egy csípőficam megszerzésére is maximálisan alkalmas. Olimpikonoknak (gátfutóknak és birkózóknak) kifejezetten ajánljuk, hiszen heti három szex, ebben a Káma-szútra pózban garantáltan felér egy edzéssel, ráadásul sokkal kellemesebb.

Mivel az Ikrek a kommunikáció-készségükről híresek, így számukra a legalkalmasabb Káma-szútra pozitúra a matematikusok által kiharcolt, könnyen megjegyezhető 69-es, ahol a száj egyéb elfoglaltságai miatt nem bír beszélni.  Ősi klasszikusnak számít, így ha tovább szeretnénk fejleszteni, ajánljuk a római számokkal fémjelzett LXIX változatot, melynek kivitelezése nem csak nagyobb testi erőfeszítést, de némi agytornát is igényel.

A Rákok a közhiedelem szerint hátrafelé közlekednek és életükben is sokszor a visszájára fordítják a dolgokat, így számukra a hátsó pózok kifejezetten élvezetesnek bizonyulnak. A „szép a tetoválás a hátadon” póz több szempontból is alkalmas arra, hogy a férfiember elüsse valamivel az idejét, többek között könyvtámasznak használhatja a nő hátát, bár ilyen esetben a mozgás miatt némi kihívással jár a betűk összeolvasása. A póz rendszeres gyakorlásával a szorgalmasan ficánkoló hölgyek a frenetikus orgazmuson túl, kisebb fajta izomlázzal távozhatnak a hálószobából.

Az Oroszlán hölgyek szeretik a stabilitást, így az asztalra támaszkodva gyakorolhatják a klasszikusnak mondható „titkárnő pózt”. Az Oroszlánok gyakran alkalmazzák munkahelyeiken, természetesen gondos odafigyeléssel a zárt ajtókra és a drága laptopokra. Mielőtt nekiálltok pakoljátok le az asztalt, mert a monitor drága, a gémkapcsok összeszedése pedig sok időt vesz igénybe.

A Szüzeknek talán a legnehezebb Káma-szútra pózt ajánlani, hiszen az extrém testgyakorlatok többnyire távol állnak tőlük, a pimasz, magamutogatós pozitúrák pedig a kapcsolataik előrehaladottabb fázisaiban fordulnak elő, akkor is leginkább takaró alatt és sötétben. Misszionárius pózban az élvezet is adott és a szex is élvezetes, ráadásul számos változatával lehet próbálkozni: nő szétterpesztett lábbal, nő összeszorított lábbal, férfi szétterpesztett lábbal, férfi összeszorított lábbal… kihagytunk valamit?

A Mérlegek kiegyensúlyozottságát a legjobb a szexben kibillenteni, így a két lábbal a földön járó jegy szülöttei alkalmazzanak valami igazán extra pozitúrát, ahol nem mellesleg farkasszemet is nézhetnek egymással. Na, ki bírja tovább? Az aktus alatt tilos a partnert megzavaró eszközökhöz folyamodni, mint például a nyelvöltögetés és a grimaszolás, ez ugyanis nem orgazmushoz, hanem röhögő görcshöz vezet.

A Skorpiók állítólag maguknak valóak, könnyen támadásba lendülnek és hirtelen felindultságból cselekednek, ha pedig ezeknek a jellemvonásoknak hiszünk, akkor tökéletesen alkalmas nekik az alábbi hátsó pozitúra. A férfi dinamikusan, nyíltan támad hátulról és átgázolva minden akadályon, birtokba veszi a hölgyet, aki természetesen megadja magát. Ha a dereka becsípődik, lábát hosszabb távon cipőtartónak használhatjuk, bár erről nem ír a Káma-szútra.

Humoros Nyilasoknak találták ki a „csiklandozó pózt”, ami azon túl hogy maximálisan alkalmas az egymás fülébe való viccek sugdosására, kellően nagy mozgásteret nyújt ahhoz, hogy talpat, fültövet, vagy lábhajlatot lehessen birizgálni (a nő csiklójáról nem is beszélve). Ha a szex nem is annyira jön be egy ilyen pózban, legalább nevethettek egy jót!

A Bak férfi erős állati ösztöneinek lekötésére ajánljuk a Doggy pózt, különösen akkor ha sokszor nézitek a Discovery Channel „Hogyan szaporodnak az emlősök?” című műsorát. A Bak férfi élvezi, a Bak nő nem, de alapul véve a mocskos szexista társadalmat, néha veszíteni is tudni kell. Szabadtéren való alkalmazás esetén tessék térdvédőt beszerezni!

A Vízöntő férfi kitartó, munkabírása kimagasló, éppen ezért elkél neki egy kis pihenés. Dolgozzon csak a Vízöntő nő, aki egyébként is karrierépítő hírében áll. Szabadságvágyuk megőrzéséhez jól passzol a „csüccs le pozitúra”, hiszen a nő keze szabadon kalandozhat magán, vagy a férfi prosztatáján (ha ő is akarja), az úr pedig vad bika módjára bármikor lerodeózhatja magáról a hölgyet, ha kedve úgy kívánja. Egykettőre a kedvenc szexpózoddá léphet elő, tessék vigyázni!

A Halak idén se szeretkezzenek folyókban és tavakban, mert mi, a többiek abban szeretünk hűsölni, inkább próbálják ki az alábbi pózt, mely egy aktív hölgyeményt és egy passzív férfiembert feltételez első ránézésre, aki a jelek szerint sokkal inkább focimeccset nézne, mint a nő köldökét.

Ezeket a horoszkópokat se hagyd ki!

Szexpóz horoszkóp - Állatövi jegyek Káma-szútrája

Nyári kalandor horoszkóp - A legjobban flörtölő csillagjegyek!

Orális gyönyörök horoszkópja

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel