Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. augusztus
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. augusztus

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A nyárból még mindig előttünk áll egy egész hónap, így most sem feledkezhetünk meg a forró flörtökről, izgalmas és erotikus kalandozásokról, amik megszínesíthetik az augusztusunkat! És hogy kinek mit ígér az aktuális havi horoszkóp? Íme a csillagok előrejelzése!

Kos

Igyekezz túllépni a korlátaidon, főleg azért hogy rugalmasságoddal meg tudj akadályozni egy nem várt eseményt, ami könnyen romba döntheti szerelmi életedet. Ha nem akarod legó kockánként újraépíteni, ideje egy kicsit könnyedebben venni a dolgokat, persze a kellő megfontoltság mellett. Bátorságod új szerelmi és erotikus kalandok ajtaját nyitja meg számodra augusztusban, bár arra oda kell figyelned hogy az érzelmi viharok ne ragadjanak el és sodorjanak gyökeres változások meghozatalához. A problémákat megoldani kell és nem elszaladni előlük, így ha meglévő párkapcsolatod nehézségeivel találod magad szemben, talán nem csak a szakítás az egyetlen kiút, gondolkozz!

Mi a hónap feladata számodra? Légy bátor, kellőképpen óvatos és gondolkodj, mielőtt cselekszel!

Bika

Augusztus türelemre int, így kíméld meg magad attól, hogy vad Bika módjára végigrodeózd az érzelmeid világát! Nem lesz könnyű, hiszen a jelenlegi bolygóállások nem túlzottan segítik az érzelmeid stabilitását és a türelmedet. Szinte biztos hogy apróbb kisiklások, zaklatott napok és ideges időszakok elő fognak fordulni ebben a hónapban, azonban próbálj meg felülkerekedni ezeken és ne hagyd hogy próbára tegyék érzelmeidet, szexualitásodat! Ne aggódj, egyik sem olyan égbekiáltóan nagy probléma, amit ne lehetne rugalmasan megoldani, kár lenne rágódnod rajtuk!

 

Mi a hónap feladata számodra? Higgadtság és türelem!

Ikrek

Augusztusban az Ikreknek meglehetősen szerencsétlen csillagállással kell számolniuk, ami még a legtürelmesebb és legkedvesebb embert is kihozz a béketűrésből. A szerelmes Ikrek is folyamatos akadályokba ütköznek majd, melyek meggátolnak abban hogy azt tedd, amit szeretnél és hogy olyan legyél, amilyen valójában vagy. Ne add fel magad, bármi is történjen és állj ellen keményen azoknak a kéréseknek, melyek minden áron meg akarnak változtatni! Őrizd meg mosolygós derűdet és aranyozd be a körülötted élők életet, a hálószobai aktivitásba pedig vigyél egy kis színt és még nagyobb élvezetet! Hidd el, most igazán jobbá teheti a napjaidat a jó szex!

 

Mi a hónap feladata számodra? Légy derűs és tartsd magad távol a negatív hatásoktól, rosszindulatú megjegyzésektől!

 

Rák

Míg a legtöbb csillagjegy szülötteit negatívan érinti az augusztusi bolygóállás, addig a Rákok számára a nyugalmat teremt, mentális erőt és lelki békét kölcsönöz! Ha kellő időt fordítasz arra, hogy erősítsd önbizalmadat, a nyár végére olyannyira magabiztos és kiegyensúlyozott lehetsz, hogy csodádra járnak még közeli ismerőseid is (nem beszélve az ellenkező nem tagjairól!). Míg körülötted mindenki feszült és ideges, addig te higgadtsággal és derűvel éled a hétköznapokat, állod a sarat és mindent elsöprő szexuális energiákkal árasztod el környezetedet! Ne lepődj meg rajta, ha úgy ragadnak rád a potenciális szeretők, mint legyek a légypapírra!

Mi a hónap feladata számodra? Erősítsd önbizalmadat és fejezd ki szexualitásod!

Oroszlán

Az Oroszlánok életében az augusztus csodaszép napokat tartogat, szenzációs időszaknak néznek elébe a jegy szülöttei! Egyre több időt tudsz a szeretteid, szerelmed körében tölteni, ha pedig egyelőre nincs akihez erotikus pillacsapkodások közepette hozzábújhatsz, most talán megleled azt, akivel nem csak az élet, de a szex is frenetikus. Járj nyitott szemmel és vedd észre a vizslató tekinteteket, flörtölj és élj, hiszen jelenlegi kisugárzásod megsokszorozza a csábítási faktorodat!

 

Mi a hónap feladata számodra? Gyűjtsd az élményeket, csábíts!

Szűz

Tombol a Szüzek szívében a szerelem! A párkapcsolatban élő jegy szülöttei most újra esélyt kapnak arra, hogy felfedezzék párjukban mindazt a csábító eleganciát sugalló, vad szeretőt és erotikus csábítót, amit kapcsolatuk kezdetén láttak! Használjatok ki minden együtt töltött percet, szeretkezettek ágyban, szabadban, autóban, hiszen ki tudja meddig tart ez az új fellángolás! Az egyedülálló Szüzeknek nincs ilyen jó hírünk, úgy tűnik számukra nem az augusztus lesz a randik és a vad szeretkezések csúcsidőszaka, viszont baráti kapcsolataikat jelentősen megerősíthetik: ez egyelőre olcsó vigasz, de a türelem szexet terem, csak nyugi!

 

Mi a hónap feladata számodra? Ami késik, nem múlik!

Mérleg

Hangulatváltozásokkal érkezik a Mérlegekhez az augusztus, így környezetednek, párodnak, szeretődnek, barátaidnak (megfelelő kifejezés aláhúzandó) türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy elviseljen. Ahogy a hangulatod, úgy a szexuális aktivitásod és lepedőakrobatikus igényeid is a széljárással együtt változnak, ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtad: hol vad szeretőként tetszelegsz, hol pedig visszahúzódó, szégyenlős kisdiákként flörtölgetsz. A változatosság gyönyörködtet, azonban nem árt ha valamilyen egyensúlyt kialakítasz az életedben, hiszen egy idő után az ilyen jellegű ingadozás is inkább idegesítő, mint érdekes. Jógázz, meditálj, sportolj és ha hiszed ha nem, egy idő után harmonikusabb lesz az életed és annak minden velejárója (szex, szerelem, gyengédség!)

Mi a hónap feladata számodra? Csak kiegyensúlyozottan és harmonikusan!

Skorpió

Az augusztus számos kihívást tartogat számodra ebben a hónapban, azonban a Szaturnusztól kellő energiát is kapsz ezek megoldásához, így kár bármin is idegeskedned! Ha nagyon akarsz valamit, azt megkapod, az érte vívott harc pedig egy idő után gyönyörködtet, megéri hát küzdened szexért, szerelemért, szeretőért! Légy türelmes és magabiztos, ami nehéznek látszik, korántsem olyan biztos hogy nehéz, hiszen a látszat néha csal!

Mi a hónap feladata számodra? Győzd le a kihívásokat, az erő benned van!

 

Nyilas

Nagy változásokat nem hoz számodra az augusztus, nyugodt időszak elé nézel. A legjobb ha erre az időszakra időzíted a szabadságodat, elutazol, pihensz, élvezed a szexet és a szerelmet, vagy csak árnyas fák hűvösében, koktélt kortyolgatva lógatod a lábad. Élvezd ki a békés pillanatokat és ne is gondolj nehézségekre, ha a tanácsot megfogadod, igazán pihentető hónapnak nézel elébe, élvezd!

Mi a hónap feladat számodra? Töltődj fel és élvezd a nyarat!

Bak

Az augusztus sok szexszel és szerelemmel nem kecsegtet, bár ha nyitott szemmel jársz, új kultúrákkal ismerkedsz még megeshet hogy valamilyen erotikus kalandozásban is részed lesz. Ebben persze jelentősen gátol konzervatív felfogásod és visszafogott viselkedésed, amit egy időre talán nem ártana szabadságolni, mit szólsz? Ne zárkózz be és ne lustulj el, mert fantasztikus élményeket hagysz ki ezzel, amit ebben a hónapban talán megtapasztalhatsz!

Mi a hónap feladat számodra? Nyitottság!

 

Vízöntő

Kellemes meglepetésként tűnhet fel az életedben ismét egy régi ismerős, aki rendesen megkavarhatja körülötted az állóvizet. Neked kell eldöntened, hogy augusztusban engedsz-e a csábításnak, vagy megszokott nyugalommal éled tovább mindennapjaidat. Bárhogy is döntesz egy kis veszekedést nem fogsz megúszni, viszont a kirobbantó ok nem lesz olyan nagy, hogy ne tudnád megoldani. Minden párkapcsolatban és szerelemben előfordulnak hullámvölgyek, amikből kikászálódva és megerősödve még nagyobb összetartással és harmóniával folytatódhat tovább miden.


Mi a hónap feladat számodra? Légy magabiztos és türelmes!

Halak

Az augusztusi bolygóállások a legtöbb jegy esetében nehézségeket hoznak, ám neked nem kell különösebb negatívumoktól tartanod. Nyugodt és harmonikus hónapod lesz, a szerelemben sem láthatóak nagyobb érzelmi viharok, minden megy, mint a karikacsapás! Élvezd az életet, a napfényt és a szexet, hiszen ebben a hónapban igazán el tudod majd magad engedni!

Mi a hónap feladat számodra? Relaxálj és élvezd a nyarat!


Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel