Címlap Bemelegítő Nyári kalandor horoszkóp – A legjobban flörtölő csillagjegyek 2013
Figyelem, felnőtt tartalom!

Nyári kalandor horoszkóp – A legjobban flörtölő csillagjegyek 2013

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A nyár a flörtök, a kalandok, a vad, szenvedélyes éjszakák időszaka, sokakat vesz le a lábáról a meleg és az ellenkező nem tagjai, így aztán nem meglepő ha egymást érik a laza szerelmes éjszakák.  Van aki jobban; van aki kevésbé élvezi  ezt az időszakot és hogy ki mennyire? A válasz a kalandor horoszkópban rejlik, melyből mindegyik csillagjegy megtudhatja, vajon ő lesz-e a flörtbajnok 2013-ban!

 

Kos

Ha a flört a muzsika, ő karmesterré válik!

A flörtök nagymesteréhez van szerencsénk, hiszen imád csábítani és persze elcsábulni is. Sikeres a kalandok területén, hiszen titokzatosságával könnyen leveszi lábáról a kiszemelt áldozatot. Kiválósága természetesen a kommunikációjában is megnyilvánul, pontosan tudja kivel és hogyan kell beszélni ahhoz, hogy a végső állomás ha nem is Las Vegas, de minimum a hálószoba legyen. A gyeplőt a flört során és a szexben is a kezében tartja és elvárja hogy behódoljanak neki. Aki a kaland idejére teljesen elengedi magát és átadja mindenét a Kosnak, azzal akár hosszabb távra is tervez, aki viszont ellenáll, az mehet!

A könnyed kapcsolatok, flörtök és laza pásztorórák tekintetében leginkább az Ikrek, Nyilas és Oroszlán vonzza.

Bika

A laza kapcsolatok terén is ínyenc!

Nagy sikere van az ellenkező nemnél, ezt pedig könnyed és természetes viselkedésének tudhatja be, amit egyébként a flört és kalandok során sem hazudtol meg. Mivel mindenki rokonszenvesnek és szexinek tartja, a belső kisugárzásától pedig általában elalélnak, így nincs nehéz dolga: egyenes út vezet az ágyába. Különlegessége? Naná, hogy van! Még a futó viszonyok tekintetében is válogatós, akárkit nem enged magához közel, a kalandokra is értékként tekint, így fontos hogy gyengéd és szenvedélyes legyen a kapcsolat – bármeddig tartson is…

A Bika fantáziáját a Skorpió, a Mérleg és az Oroszlán mozgatja meg igazán, velük általában benne van egy nyári kalandban!

Ikrek

Kalandorok, ne kíméljetek!

Az izgalmak és a kalandok művészével van dolgunk, tökéletesen elvegyül a flörtök világában, ahol természetesen igen talpraesetten boldogul. Taktikája egyszerű: nem engedi magát könnyen levenni a lábáról, szereti ha maximálisan felcsigázhatja az áldozatot, hogy aztán dulpa intenzitással vethesse rá magát. Ha a csalit bekapta a kishal, onnantól kezdve nincs visszaút: szex lesz belőle, annyi bizonyos! Ezekbe a kalandokba sohasem visz érzelmet, üresen élvezi minden percét, hiszen számára csak erről szól, ezt pedig nem is titkolja. Az egy éjszakás kaland nem szól másról, csak arról az egy éjszakáról, amit azért maximálisan kihasznál és élvez!

Az Ikrek flörtje a Mérleggel, Vízöntővel, Kossal lehet a legsikeresebb, vagy egy másik Ikrekkel.

Rák

A megbabonázó titokzatosság!

Vonzerejét a gazdag érzelemvilága és titokzatossága adja, ahhoz pedig hogy egy vad kalandba bonyolódjon szinte nem is kell semmit tennie. Sokszor már maga a lénye is mágnesként vonzza az ellenkező nem tagjait, ha pedig levették a lábáról szép és tartalmas futó viszony lesz a vége. Nyitott és őszinte, így megeshet hogy a szexen túl a lelkét is kiönti majd a partnernek. Az ágyban odaadó és bevállalós, bár a romantika is általában körbelengi a kalandokat. Nem követel, de ha adják, elveszi!

A Rák a flörtökhöz és kalandokhoz leginkább Bak, Szűz, Nyilas vagy Skorpió szülötteket választ.

Oroszlán

A csábítás a lételeme!

Nem támad azonnal, először csak kerülgeti a partnert, mint (nagy)macska a forró kását, nem azért mert nem akar ajtóstól rontani a házba, pusztán hiúsága nem viselné el a kudarcot. Mivel kellemes partner, nagyon jól kommunikál és udvarias, így visszautasítástól általában nem kell tartania, a flörthöz pedig nincs szüksége különleges alkalomra, vagy helyszínre. Ha van rá lehetősége, gondolkodás nélkül beveti magát! Szex nélküli flörtölgetés számára nem létezik, ha valaki nem adja be a derekát, hamar dobni fogja! Mivel fontos számára a testi kapcsolat, így az enyelgés helyett szeret a tettek mezejére lépni, akinek mások a tervei, inkább ne vele kezdjenek!

Futó kalandjaiban általában Szűz, Mérleg, Nyilas és Skorpió jegyek vesznek részt.

Szűz

Beszéljünk komolyan!

A Szűz jegy szülötteinél a flört egy kicsit másról szól, mint a többi jegynél. Az ő motivációja a partner kiismerése, a kíváncsiságának csillapítása és nem elsődleges a testi kapcsolat, ennél fogva általában mélyen szántó beszélgetésekkel indul nála a futó kaland. Ha a partner kellőképpen kitárulkozott neki, csak akkor jöhet szóba, hogy a hálószobaajtó is kinyíljon. Futó viszonyaihoz sokszor komoly, erős és tapasztalt személyt választ, lehetőleg olyat akinél a flörtöléssel nem egyenesen arányos egy szex megvalósulása. Csók, simogatás megengedett, de a legtöbbször nem hagyja hogy elragadja a hév.

A Szűz leginkább a Mérleg, Skorpió, Halak és Rák jegyű embert szemel ki kalandjaihoz.

Mérleg

Az egész élete egy flört!

A Mérleg hormonjai nem csak nyáron zsizsegnek, egész évben, bármikor képes laza kapcsolatokba és futó viszonyokba gabalyodni, sokszor úgy, hogy nem is akar. A kacérkodás, a szemezés a lételeme, akit kiszemelt, az nem menekülhet! Nem csak a gyönyörszerzés miatt kalandozik, ezt tanulásként is felfogja.

A Mérleg legjobb flörtpartnerei az Oroszlán, a Bika, a Vízöntő és a Skorpió.

Skorpió

Csak futó kapcsolatot ne… Vagy mégis?

Bármennyire is a szex és a csábítás nagymestereinek tartják a Skorpiókat, mégsem sokszor bonyolódnak egyéjszakás, futó kalandokba, mert a flörtöléshez nem értenek, személyiségük és vonzerejük miatt azonban erre nincs is szükségük. Ha valakit akarnak, azt megkapják, azonban mindig óvatosak és mérlegelnek. Titokzatos és kiszámíthatatlan kalandorok, pont emiatt ők is a nehezen kiismerhető partnerek iránt vonzódnak, szeretik ha a kiszemelt erős egyéniség, döntéseiben és cselekedeteiben határozott. A mellébeszélés és a rafinált taktika nem kenyerük, ha már a hálószobába jutás a cél, ne köntörfalazzon senki, mondja ki, amire gondol!

Leginkább a Szűzzel, a Bikával, Halakkal és a Rákkal csábul el egy kis szerelmi kalandra.

Nyilas

Nincs mellébeszélés!

A flörtöléshez nem ért és nem is érdekli, hiszen a Nyilas nem taktikus. Stílusánál fogva nála nincs mellébeszélés, ha valakit meg akar kapni, akkor a burkolt bókok és a kacsingatós szemezés helyett feltárja a tényállást és megmondja az igazat. A szenvedélyes kalandok híve, fontos hogy alkalmi partnere erős személyiséggel és dekoratív külsővel rendelkezzen. Gyakran gondolkodás nélkül veti bele magát idegen ágyakba, utána persze mindezt megbánja, még ha különleges élményt is nyújtott neki. Ha valakit megun ugyanolyan nyíltan felvállalja, mint ahogy az ismerkedés elején a szándékait. Őszinte és nyílt, ami a szívén, az a száján!

A Skorpió, Vízöntő, Kos a legjobb választás, ha flörtölni szeretne!

Bak

Kicsit félszeg, kicsit csintalan!

Konzervatív, hagyománytisztelő, kicsit merev, kicsit visszafogott, így azt hinné az ember, hogy nagy flörtök és kalandok nem fordulnak elő az életében, azonban őt pont ez teszi vonzóvá az ellenkező nem számára. Bár nem kezdeményező típus, ha kacsingatnak felé, azért elcsábul, hovatovább futó viszonyba is belemegy, bár lassan, fokozatosan oldódik fel. Ha kialakul valamiféle bizalom, nem csak a hálószoba ajtaját tárja szélesre, de a szívét is és ha a kósza kufircból nem lesz komolyabb dolog, még mindig igazi jó barát tud maradni!

A Bak leggyorsabban a Rák, a Szűz, a Bika és a Kos jegyű emberekkel bonyolódik flörtviszonyba.

Vízöntő

Legyünk barátok, jó?

A Vízöntő sem kapja meg a flörtölés bajnoka díjat, bár tény és való, hogy nagy hatással van az emberekre. A flörtölgetést, bókolgatást nem a szerelmi, vagy testi kapcsolat első lépcsőjének tekinti, inkább baráti viszonynak tartja, így aztán sokszor mellékvágányra siklik a kapcsolat. Ha már teljesen levette a lábáról a partnerét, még akkor sem vonszolja a hálószoba felé, inkább kedélyesen elcseveg vele egy sör mellett, amikor viszont kapcsol szenvedélyes és tüzes szeretővé válik. Fontos számára a függetlenség, ezt minden pillanatban érezteti is partnerével, sőt azt is hogy a felületes és sekélyes kapcsolatok számára nem hoznak boldogságot és beteljesülést, még ha futó románcról van is szó.

A Vízöntő a Nyillassal és Mérleggel bonyolódhat legkönnyebben laza viszonyba.

Halak

Könnyen kicsúszik a kezek közül!

A könnyed szerelmi kaland, számára vérbő, szórakoztató játék, amit maximálisan ki lehet használni. Macska-egér játékot folytat a kiszemelt áldozattal, nem adja ki magát egykönnyen. Kiváló szórakoztató művész, de komolyan venni ilyen esetekben nem szabad. Jól bánik az ellenkező nem tagjaival és ha a lelkéig hatolnak, akkor akár komolyabb viszonyba is belevág. Fontos számára a gyengédség, a megértés és az odaadás, igazán érzéki és figyelmes partner, ám ha valaki ezt nem becsüli, annak kezei közül könnyen kisiklik!

A legjobb kapcsolatot a Skorpió, a Rák és a Bak szülöttei között találja meg!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel