Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. június
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. június

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Hivatalosan is megkezdődött a nyár, a szoknyák rövidebbek lettek, a flörtök megsokasodtak, mi meg ismét előálltunk a csillagok előrejelzésével! Nézzük ki mire számíthat júniusban a szex, szerelem és párkapcsolat terén!

Kos

A közösködések hónapja lesz számodra a június, bármi olyan is vágsz ebben a hónapban, amihez társakra van szükséged (szex, üzlet, munka), jó eredményre számíthatsz. A megszokottnál néha talán többet fogsz mélázni magadon és az ellenkező nem tagjain, viszont arra figyelned kell, hogy a hosszú elmerengés ne csapjon át tépelődésbe, mert ezzel inkább csak ártasz, mint használsz kapcsolataidnak.

Mi a hónap feladata számodra? Ragadd meg a kedvező lehetőségeket!

Bika

Meglepő felélénkülés, felpezsdülés lesz rád jellemző júniusban, aktív időszakodat éled szexben, szerelemben és talán a munkában is, így feltétlenül használd ki ezt a néhány hetet! Ez nem az az időszak, amikor komoly és megfontolt döntéseket hozhatsz, hiszen szabad szárnyalásod és a sok esemény most nem biztos hogy higgadt döntésekre sarkall! Élvezd az életet, a szerelmet és csináld azt, amihez kedved van! Legyen ez most a te önfeledt hónapod!

Mi a hónap feladata számodra? Kommunikálj!

Ikrek

Uralkodó bolygód a Merkúr az anyagi javak területén jár, ezért inkább a munkában és hivatásban érhetsz el sikereket, az ellenkező nem tagjait is inkább csak a pénzügyeid miatt vonzod júniusban. A flörtöket és a sorozatos fülledt szexszel teli éjszakákat nem ebben a hónapban találod meg, viszont vigasztaljon a tudat, hogy még neked is lesz részed kalandban, sőt! Légy türelmes!

Mi a hónap feladata számodra? Tervezz előre, hogy később könnyebb legyen a megvalósítás!

 

Rák

A hónap uralkodó bolygója rendesen beleköp a levesedbe, hiszen azzal hogy egy olyan területen tartózkodik, ami az idegrendszerre van a legnagyobb hatással, téged is lestrapál. Feszültebb és stresszesebb leszel, ezzel meg a körülötted élőket és a hozzád  vad szenvedéllyel közeledőket is megtépázod. A türelmesebb emberek okoznak majd ugyan neked néhány felejthetetlen forró éjszakát, de jobbára ebben a hónapban inkább taszítod majd az ellenkező nem tagjait zsibongó feszültségeddel.

Mi a hónap feladata számodra? Lazíts és tarts önvizsgálatot!

 

Oroszlán

Mivel a Merkúr júniusban rengeteg gondot zúdít a nyakadba, így nem árt ha résen vagy és kihasználod az okos kommunikáció adta lehetőségeket. Jól jön ez majd a párkapcsolatodban, vagy a flörtök és randik során, de a munkahelyeden is nagy hasznát veszed, ha a mondatokat úgy csűröd, csavarod, hogy a végén nyerő pozícióban legyél! Az érzelmek rendesen belekavarhatnak a dolgodba, így jobb ha ebben a hónapban inkább higgadt maradsz és gondolkodsz, mielőtt cselekszel. Ez nem az az időszak, amikor jó ha a szíved vezet!

Mi a hónap feladata számodra? Légy résen, kommunikálj higgadtan!

Szűz

Júniusban figyelj az apróságokra, a máskor jelentéktelennek tűnő részletekre, hiszen sokat segíthetnek majd neked a párkapcsolatodban, flörtjeidben, vagy éppen a kialakulóban lévő nagy szerelem során. Az apró elszólások árulkodóak, olyannyira hogy még a szex során is hasznukat veheted! Figyelj! Nagy horderejű döntéseidet halaszd későbbre, ez most nem az az időszak, amikor egetrengető dolgokba kellene vágnod a fejszédet, inkább koncentrálj a magánéletedre és az intim együttlétekre!

Mi a hónap feladata számodra? Légy figyelmes, járj nyitott szemmel és füllel!

Mérleg

Az év hatodik hónapjára végre minden sínre kerül a magánéletedben és a munkádban is. Lezáródnak a hangos viták, a szennyes kiteregetésével sem kell többet foglalkoznod, ideje hát hogy a tested minden vágyára odafigyelve a magad kielégülésével foglalatoskodj! Pihenj, kapcsolódj ki és ismerkedj, vagy lobbantsd fel újra a szenvedély lángját meglévő párkapcsolatodban, hiszen most erre lesz a legjobban szükséged. Talán még mindig azt érzed, hogy egy kicsit feszült vagy és nem rendeződtek kellőképpen a nehézségeid, de hidd el, ez csak egy átmeneti időszak, most már a nyugalmas harmónia fog következni!

Mi a hónap feladata számodra? Kikapcsolódás, flört!

Skorpió

Megvan minden kitartásod és türelmed ahhoz, hogy a terveidet és elhatározásaidat véghez vidd, így nem meglepő az sem, ha egy kiszemelt áldozatért, vagy a párkapcsolatod zavartalan működéséért hónapokig képes vagy küzdeni. Arra azért figyelj, hogy a nehezebb préda becserkészése után is jó érzéssel töltsön el a vadászat minden perce és igyekezz ezt a szürke hétköznapokban is megtartani.  Hajlamos vagy arra, hogy ha a célt eléred, már nem is érdekel annak tárgya! Ebben a hónapban erre nagyon kell figyelned, hiszen a szenvedélyes éjszakák sikere már az ajtódon kopogtat, de vajon meg tudod majd becsülni?

Mi a hónap feladata számodra? Ne csak addig élvezd a vadászatot, amíg a préda előtted szalad!

 

Nyilas

Maradj higgadt és ne csak a szíveddel gondolkodj! Fennáll a veszélye hogy a múltba révedsz és elhiteted magaddal hogy újra fellobbant benned egy régi tűz. Ha összekevered a ragaszkodást, a szerelemmel könnyen sérülhetsz, így ne a múltba, inkább a jövőbe tekints és zárj le minden lezáratlan kapcsolatot. Ebben a hónapban sok nyilas küzd majd ezzel a problémával, így ha magadra ismersz, egy kicsit gondolkodj el azon, hogy érdemes-e?

Mi a hónap feladat számodra? Elengedni a régit, helyet adni az újnak!

Bak

Júniusban még inkább felerősödik benned az az éned, amivel rosszabbnak látod a dolgokat, mint ahogy valójában vannak, így ez a hónap nem múlik el problémák nélkül. Ha bolhából elefántot csinálsz, ne csodálkozz rajta, ha magadra maradsz és vágyaidat egyedül kell kielégítened. Készülj fel a váratlan helyzetekre és ezzel már megállhatod a helyed, hiszen a Merkúr rásegít erre: elég józan észt kapsz tőle, hogy a nehéz szituációkban feltaláld magad!

Mi a hónap feladat számodra? Légy kitartó!

 

Vízöntő

A Vénusznak hála, ebben a hónapban a szerelem és szenvedély válik főszereplővé életedben! Erősebb kötelék fűz majd az ellenkező nem tagjaihoz és forró éjszakák színesítik ezt a hónapodat, gyakran elragad a vágy és felkorbácsol a szenvedély. Ne akadályozd, adj szabad utat érzelmeidnek és tested vágyainak, nem kell önuralmat tanúsítanod!


Mi a hónap feladat számodra? Add át magad az érzelmeknek és a szenvedélynek!

Halak

Júniusban a csillagok kihívások sorozatát gördítik utadba, ezek elkerüléséhez pedig kellő magabiztosság és önbizalom szükséges, ellenkező esetben bizony összerogyhatsz! A szerelem és szex terén is előfordulhat, hogy új élmények és tapasztalatok birtokába kerülsz ebben a hónapban, de a kezdeti gördülékeny és „sima ügynek” számító éjszakák után bizony komoly dilemmába kerülhetsz, így csak akkor engedj a kísértő csábításbak, ha végig gondoltad a következményeit!

Mi a hónap feladat számodra? Légy talpraesett, magabiztos és gondolkodj józanul!

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel