Címlap Bemelegítő Téged is hajt a véred?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Téged is hajt a véred?

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

 

Nem köztudott, de Japánban a vércsoport ugyanúgy jelzés értékű az emberek számára a személyiségek terén, mint például a horoszkóp. A nyugati világban az asztrológiai jel alapján próbálják meg vizsgálni azt, ki illik kihez, míg Japánban vannak, akik ezt vércsoport alapján próbálják eldönteni. Ez az információ így megtalálható a randioldalak profiljain és még a villámrandikat is néha ez alapján szervezik meg. Sőt, még egy szót is kitaláltak arra, hogy ha valakit a vércsoportja alapján ér diszkrimináció: burahara.

 

Ennek természetesen semmiféle hitelessége nincs, de hát ezt néhány asztrológiai elemzésről is el lehetne mondani, attól még a horoszkóp bújása hétről hétre nem lesz kevésbé élvezetes. És hogy adjunk az örömöknek, íme az, ahogy a japánok mostanában szórakoztatják magukat.

Vércsoport: A

Ezek az emberek őszinték, érzékiek, türelmesek és visszafogottak. Jó partnerek. Megbízhatóak. Válaszolnak az SMS-ünkre. Valószínűleg nem formabontóak az ágyban, de a családi vacsoránál elsőrangú benyomást kelt és rendkívül alkalmas arra, hogy érzelmi támogatást nyújtson munkahelyi stressz vagy pedig a Breaking Bad második évadának ellen. Igazán jó tulajdonságú egyedekről beszélhetünk, annak ellenére, hogy tudnak finnyásak és feszültek is lenni.

Vércsoport: B

Vad, szenvedélyes, kreatív, erős, és amit az emberek - legalábbis Japánban - szeretnek elkerülni. Nem akar velük randizni senki, hiszen túl önzőek és felelőtlenek. Nem tudni miért, lehet, hogy valami statisztikában kimutatták, hogy a Japán szívek döntő többségét B vércsoportú emberek törték össze....

Vércsoport: AB

Laza, összeszedett, racionális, társaságkedvelő és alkalmazkodó ember. Jó vele a randizgatás, de az a fajta személy ő, aki soha nem fog annyira viszontszerezni, mint ahogyan őt szeretik. Nem képesek annyira beleélni magukat egy kapcsolatba, de ettől függetlenül nagyszerű társaknak bizonyulnak; olyan fajta emberek, akik miatt nem kell aggódni, ha bulizni megyünk. (Kritizálni azért tudnak, úgyhogy készüljünk fel pár övön alulra, ha rossz a hangulata.)

Vércsoport: 0

Társaságkedvelő, optimista típus. Melegszívűek, szerethetőek, és romantikus gesztusaival, spontán csókjaival akkor halmoz el bennünket, amikor a legkevésbé várjuk. Ezzel együtt tudnak irigyek, hiúk és arrogánsak, lenni. És az is biztos, hogy ők azok, akik titokban ellenőrzik a híváslistánkat.

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel