Címlap Bemelegítő Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. május
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. május

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A május csodás időjárással köszönt ránk, de vajon minden ilyen napsugaras lesz ebben a hónapban? A párkapcsolatok zökkenőmentesen haladnak majd előre? A szerelem és szex terén is minden rózsás lesz? Nézzük!

Kos

A május nyughatatlansággal és türelmetlenséggel ajándékozza meg a Kosokat, így jobban teszed ha egy kicsit elvonulsz a világ elől és megtartod a két lépés távolságot az ellenkező nemnél is. Bombaként robbansz az első apró döccenőnél, ami a kapcsolataidban történik, olyan vagy, mint egy űzött vad, aki csak rohanna ki a világból és menne a feje után! Folyamatosan új szerelmek után kutatsz, újabb és újabb változásokat akarsz, bár a kísérletező kedv a jellemed része, ebben a hónapban inkább a higgadtságra kell törekedned!

Mi a hónap feladata számodra? Megfontoltságot tanulni!

Bika

Nem a te hónapod a május, hiszen úgy tűnik ebben a hónapban próbára teszik az idegeidet az ellenkező nem tagjai. Megpróbálnak korlátozni, elnyomni, vagy megkerülni, ez meg mélységes felháborodást kelt benned, indulataid szinte forrnak és a lázadást fontolgatod! A párkapcsolatodban lesznek ebből bonyodalmak bőven ebben a hónapban, viszont ha kiállsz magadért és utána túl tudsz lépni sérelmeiden, esetlegesen sikerül azokat megbeszélned, a dühödt energiáidat a szexben elszabadíthatod! Vad kalandok várnak rád, teljesítsd be a gyönyört!

Mi a hónap feladata számodra? Harcolni önmagadért!

Ikrek

Itt az idő hogy kísérletező kedvedet előtérbe hozd és megvalósítsd egy régi álmod, legyen szó a hálószobád meghitté varázsolásáról, vagy egy jó parti becserkészéséről, elcsábításáról! Ha a párkapcsolatod viszonylag régi, ne lepődj meg rajta, ha májusban egy kicsivel többet kell majd küzdened azért, hogy fenntartsd a szerelmet, főleg ha hónapok óta tűröd, hogy minden úgy legyen, ahogy a partnered akarja. Adj hangot a véleményednek, hidd el, ez javadra fog szolgálni a szexben is!

Mi a hónap feladata számodra? Légy magabiztos!

 

Rák

A visszahúzódás hónapja lesz számodra a május, hiszen az elmúlt időszakban elég sokat konfrontálódtál, makacsságod és önállósági törekvéseid nem tettek jót a szerelmi és szexuális kapcsolataidnak sem. Jól döntesz, ha most egy kicsit visszafogod magad és inkább a nyugodt szerelmi életre törekszel és nem csinálsz háborús zónát a hálószobából. Adj hangot a véleményednek, de csak finoman, lágyan!

Mi a hónap feladata számodra? Tanuld a vélemény-formálást!

 

Oroszlán

Az Uránusz felébreszti benned az őszinteséget májusban, ennek hatására aztán nem csak önvizsgálaton eshetsz át, de talán egy olyan rohamon is, ami néhány félrelépésed megvallására és megbánására sarkall. Néha talán jobb hallgatni... Ebben a hónapban sok változáson mehetsz keresztül, ami nem csak a párkapcsolatodat, de talán az életmódodat is érinti. Ha továbbra is lepedőakrobataként szeretnél a hálószobában teljesíteni, itt a legmegfelelőbb pillanat, hogy egészséges életmódra válts és valami izgalmasat csempéssz mindennapjaidba!

Mi a hónap feladata számodra? Elszakadni a napi rutintól!

Szűz

Májusban valahogy sokkal bátrabb és vakmerőbb leszel, így talán olyan lépéseket is teszel, melyekről korábban csak álmodtál. Mivel erős késztetést érzel, hogy változtass az életed fontos területein, így a párkapcsolatodat, vagy az ellenkező nem tagjait is más szemmel nézed. Ne aggódj a jelenen és a jövőn, hallgass megérzéseidre és ha nem felejtesz el mérlegelni, akkor minden tökéletesen fog működni. Az új dolgok és új kapcsolatok szépek és félelmetesek is lehetnek egyben, de merj kockáztatni és talán új dimenziók nyílnak meg előtted szerelemben és szexben egyaránt!

Mi a hónap feladata számodra? Tapasztald meg a bátorságod!

Mérleg

A májusi bolygóállások nem könnyítik meg az életed, a korábban elkezdődött viták tovább folytatódhatnak, melyek megnyomorítják szexuális életedet is, te pedig egyre feszültebben éled mindennapjaid. Próbáld meg átvészelni ezt a nehéz időszakot és ha még meg is fordult a fejedben az elváltás, szakítás, vagy a munkahely változtatás gondolata, nem ez a legmegfelelőbb hónap arra, hogy megtedd. Tarts ki, mert a csillagok szerint hamarosan jobbra fordulnak a dolgok!

Mi a hónap feladata számodra? Tanulj kitartást!

Skorpió

Ebben a hónapban eljött az ideje, hogy végleg szakíts azokkal az emberekkel, akik a jóhiszeműségedet, lelkiismeretességedet kihasználták és azokkal is, akik életedben korlátoztak. Szabadságvágyad határtalan, ami nem tűri meg a láncokat és a pórázt, főleg ha az túl rövid. Gondold végig kiben bízhatsz meg igazán, ki az aki valóban méltó arra hogy a társa és a barátja légy, aki pedig nem ilyen szelektáld ki az életedből.

Mi a hónap feladata számodra? Vizsgáld át kapcsolataidat!

 

Nyilas

Az elmúlt évek során túl sok kompromisszummal éltél együtt, ez a május jó időszak lehet arra, hogy végre felismerd ezt és könnyíts életeden. Állj ki magad mellett és ne legyél ennyire önfeláldozó. Megérdemled a dominanciát a hálószobában és az élet egyéb területein is, ha úgy akarod, csak egy kicsit a sarkadra kell ezért állni és néha nemet mondani! A munkahelyeden is valószínűleg ugyanez a helyzet: ha mások helyett dolgozol, túlterhelt leszel, így ne áldozd fel magad!

Mi a hónap feladat számodra? Tanuld meg az egészséges önzést!

 

Bak

Túl sokat törődtél másokkal, magaddal viszont alig, így itt az ideje hogy májusban csak azzal foglalkozz, amit te szeretnél! Szánj elég időt magadra és gondolkodj el a párkapcsolatodon, szexuális életeden is, mert megeshet hogy rossz irányba tartotok. Egy őszinte, nyílt és tabutémáktól mentes beszélgetés sokat segíthet a dolgon, hiszen ha nem tárod fel vágyaid a párod előtt, valószínűleg magától nem fog rájönni, hogy milyen kívánságaid vannak!

Mi a hónap feladat számodra? Vizsgáld meg párkapcsolatodat, szerelmi életedet!

 

Vízöntő

Ötletelésről és tervezgetésről szól majd ez a hónap, lendületes és energikus leszel, ami kifejezetten felpezsdíti szexuális életedet is. A benned dúló energiákat kihasználva aktívabban töltheted a szabadidődet és a mindennapjaidat.  Bármin is töröd a fejed, dolgozd ki a tervet és kezdd el a kivitelezést, mert most szinte mindent megvalósíthatsz, amit csak szeretnél!

Mi a hónap feladat számodra? Tervezz, kivitelezz!

 

Halak

Vedd komolyan, ami a fejedben már csíraként megfogant és ültesd a valóságba. Ez a hónap remek lehetőséget kínál neked arra, hogy párkapcsolati, szerelmi és szexuális vágyaidat beteljesítsd, csak merd felvállalni! Hallgass a megérzéseidre, mind az ellenkező nemmel, mind magaddal kapcsolatban és légy őszinte, mert ez sok csalódástól megkímélhet!

Mi a hónap feladat számodra? Megvalósítani az álmodat!

 

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel