Címlap Bemelegítő Így lehetsz szexi dög, a Hold erejével! – Ezt csináld fogyó holdkor!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Így lehetsz szexi dög, a Hold erejével! – Ezt csináld fogyó holdkor!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A fogyó Hold ereje is előhozhatja belőled azt az erotikus kisugárzást, ami a csábításhoz szükséges, persze ilyenkor sem mindegy, hogy mit is teszel magaddal és a pároddal! Lássuk mire figyelj oda, ha a Hold fogyatkozásnak indul!

 

Valószínűleg erőd teljében érzed magad, hatalmas energiád van és semmi sem akadályoz abban, hogy szexi vadmacskaként nagyot alakíts a hálószobában! Mivel a Telihold után eljött az erők kiáramlásának, a leadásnak és a fellélegezésnek az ideje, nem csoda az sem ha azok az energiák, amik összegyűltek benned, most szikrázó napsütésként áramlanak ki belőled, ezzel meg az ellenkező nem tagjait maximálisan le tudod venni a lábáról és megszülessen benned a szexistennő!

Ha a fogyó hold erejét még inkább ki szeretnéd használni, akkor ilyenkor érdemes az energiáid egy részét szépítkezésre fordítanod, meglátogatnod egy kozmetikust, vagy fogyókúrába kezdened. Ilyenkor a sebek könnyebben gyógyulnak, a karcsúsító diéták, torna sikeresebb lehet, de tisztítókúrába is ilyenkor kell belekezdened, ami aztán igazi formába hoz és szexi csábítóvá tesz! A libidóddal nem lesz gond, ne aggódj, igazán kreatív és odaadó vagy ebben az időszakban az ágyban is, de romantikában sem lesz hiány, ezt megígérhetjük!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel