Címlap Bemelegítő Így lehetsz szexi dög, a Hold erejével! – Ezt csináld Teliholdkor!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Így lehetsz szexi dög, a Hold erejével! – Ezt csináld Teliholdkor!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Hold nem csak a nők hormonális ciklusára van hatással, de meghatározza azt is, hogy mikor és hogyan ápold a testedet úgy, hogy előtörjön belőled a szexi, csábító!

A Telihold igen erőteljes hatást vált ki a szervezetedből, így nem meglepő ha hangulatingadozástól, vagy álmatlanságtól szenvedsz és az ellenkező nem tagjait inkább egy melegebb éghajlatra küldenéd. Mivel a természet teliholdkor vált át a felvételről a leadásra, így a legtöbben a vad szexcsatákat inkább más napra halasztják (kivéve ha nem farkasemberként tengetik mindennapjaikat, ők állítólag ilyenkor aktívabbak…). A feszültségoldásra mindenképpen figyelned kell, hiszen nagy általánosságban  senki sem szeretne egy őrjöngő állattal ágyba bújni, bár tudjuk hogy akadnak olyanok is, akiket kifejezetten ez a stílus izgat fel. Amennyiben a te párod nem az ordibálást, ostorozást kedvelők kategóriájába tartozik, vezessétek be a levendulaolajos nyugtató masszázst szex előtt és különösen a váll és a nyak környékére összpontosítsatok!

Teliholdkor nehezebben gyógyulnak a sebek, a lelki és testi sérülések egyaránt, így ha az előbbi eset áll fenn, akkor jó szolgálatot tehet egy százas papír zsebkendő és egy erős férfi váll, amin sírhatsz, utóbbi esetben pedig néhány gyógykészítmény, amivel gyorsítható a gyógyulás. A kozmetikust, a szőrtelenítést és a szemöldökszedést is inkább halaszd el pár nappal!

Ha álmatlanság kínoz az erőteljes bolygóállás miatt, akkor használj citromfüves készítményeket, igyál citromfű-, vagy levendulateát, segíteni fog! Ha pedig még ettől sem alszol el, akkor tényleg végy erőt magadon és próbáld meg átszexelni az éjszakát (ha nincs kivel, egy szexketyerével).

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel