Címlap Bemelegítő Erősségek és különleges képességek a szexben - Tűz jegyek
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erősségek és különleges képességek a szexben - Tűz jegyek

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A tűz jegyek, vagyis a Nyilas, Kos és az Oroszlán szexualitásával foglalkozunk egy kicsit bővebben, különös figyelmet fordítva erősségeikre és különleges képességeikre! Lássuk vajon mit tudnak alakítani a hálószobában!

Nyilas

A Nyilas legnagyobb ereje a változatosság, vele egy percre sem unatkozol. A szex helyszínét változtatva könnyedén fellobbanthatjuk a szenvedély tüzét. A világ legszexisebb helye egy repülőtér közelében lévő kis hotelszoba, ahol Nyilas szeretőnkkel együtt nézhetjük az ég felé szökő repülőgépeket.

Ha egy kisebb városban lakunk, ahol nehezebb elbújni a külvilág elől szexuális vágyaink beteljesítéséhez, a Nyilas otthon fog kalandokra invitálni - a Nyilasnak abszolút természetes néha némi szerepjátékot is alkalmazni. Az egyik kedvence a pap - apáca felállás. A Nyilas számos filozófiával és vallással kapcsolatos érdeklődési körrel rendelkezik, bár a vallás morális tanításait általában túl korlátozónak tartja. Ha ez bennünket nem dob fel, ez sem probléma - a Nyilas könnyedén és gyorsan vált szerepet.

Bármikor és bárhol készen áll a szexre - igazából nem igazán van "nincs kedvem" időszaka, ha úgy hozza a hangulat, akkor ő kapható a dologra. Sőt, a szex valójában a titkos fegyvere: megnyugtató, és egyben nagyszerűen alkalmas bonyolult dolgok megbeszélésére is.

Ha bizonytalannak érezzük magunkat a Nyilassal való kapcsolatunkban, akkor konkrét kérdésekkel szembesítsük, de ne áltassuk magunkat azzal, hogy a jó szex nála a kapcsolat iránti elkötelezettség jele.

Kos

A Kos legnagyobb erőssége a fizikai állóképessége. Teljesen mindegy, hogy éjfélt, délután kettőt, vagy hajnal hatot mutat az óra - a Kos készen áll. Az előkészületekkel sem kell sokat bajlódni - az első érzéki bizsergéstől se perc alatt képes eljutni az ágyba, mindenféle komplikációk nélkül.

Ha a Kos kíván bennünket és mi beadjuk a derekunkat, akkor az előjáték és az udvarlás nagy részét hanyagolhatjuk is. A Kos hódít, a partnere pedig jól teszi, ha hagyja magát meghódítani. Mint Petruchio és Katarina Shakespeare drámájában, A makrancos hölgyben. Lehet, mindketten Kosok voltak.

Az orális örömszerzés sem tabu számára, főleg azért, mert nagyszerű megoldást jelenthet az ínséges időkre, amikor a teljes körítés nem megoldható. Nem jelnet gondot beugrani valami apró raktárba bújni egy kis dugiszexre, és eközben oly szerény marad, hogy nem lehet tudni, az arcán a pír azért jelent meg, mert valami pikáns dolog jutott az eszébe, vagy pedig valami vegyszer a levegőben irritálja a bőrét.

Oroszlán

Az Oroszlán legnagyobb ereje bátorsága és merészsége a szexuális kapcsolatban. Ahová a szenvedélye viszi, oda megy. Az Oroszlán amúgy különösen nem kapható szerepjátékokra, mivel anélkül is tudja, ki az úr az ágyban.

Nagyon atletikus és érzékeny a hőmérsékletre - gyakorta "melegszik be" és élvezi, ha a hőségben szexelhet. Az Oroszlán számára a merészség a nyilvános helyeken való affért, a nyilvános flörtölést és az alkalomhoz illetlen pillantásokat jelenti.

Az Oroszlán általában kedveli azon szeretőit, akik szépségükkel megigézik és hagyja magát elbűvölni a világi örömökben való teljesítményekkel - főleg, ha ezek egy nála fiatalabb illetőtől származnak. A mások óvása és oktatása természetes szerep számára az élet minden területén, sőt, különösen akkor érzi ezt érvényesnek, ha ezek együtt járnak az előbb említett világi örömökkel is.

Az Oroszlánt a szíve uralja, amelyből a szenvedélye és lelkesedése származik, hisz az önkifejezés igazában. A szeretkezés nála mindig szívből jön, és megsértődik, ha őszinteségében kételkedünk. Nem közeledik felszínes partnerekhez; a játékokat is csak addig élvezi, amíg érzelmeket és intenzitást lát mögötte.

Cikkajánló:

Erősségek és különleges képességek a szexben - Levegő jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Víz jegyek

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel