Címlap Bemelegítő Erősségek és különleges képességek a szexben - Levegő jegyek
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erősségek és különleges képességek a szexben - Levegő jegyek

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A soron következő részünkben a levegő jegyek, vagyis az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitásáról írunk kicsit. Nekik vajon milyen erősségeik vannak a szexben? Van valamilyen különleges szexuális képességük? Eltudnak kellőképpen lazulni? Nézzük a válaszokat!

 

Ikrek

Az Ikrek erőssége a nyelvében lakozik. Bármilyen, általunk elképzelt úton-módon tudja használni, és még úgy is, ahogyan mi soha nem gondoltunk volna. A jelszó: szexuális (orális) örömöket bárhol, bármikor.

Az élet sava-borsa számára a változatosság és a szex. Nem fog untatni, de cserébe ugyanezt várja el tőlünk is. Mindig egy új póz, környezet és új ízek, így marad a kapcsolat mindig friss és ropogós.

Nagy érzéke van a hecceléshez és a csikizéshez. Egy-egy merészebb gesztus, kézi vezérlés az asztal alatt is szinte sportként űződik az Ikrek számára. Ha unatkozunk valami társas összejövetelen, Ikrek partnerrel biztosan nem fogunk - ennek az is az előnye, hogy nem kell az unalmas, érdektelen emberekkel foglalkoznunk.

A telefon, az SMS, az e-mail mind-mind szexuális játékszerek az Ikrek számára. Szereti, ha folyamatosan megy a szexis párbeszéd, így a helyszínen már bele lehet csapni a közepébe.

Mérleg

Ezen csillagjegy szülöttei mindennél jobban törekednek arra, hogy partnerüknek örömet szerezzenek, és ez nincs másképpen a szex terén sem. Szereti, ha egyszerre érnek fel a csúcspontra, úgyhogy a tökéletes időzítés nagyon fontos számára.

A Mérleg két legnagyobb erőssége a szépsége és bája. Vigyáz magára, külsejéhez illeszkedő ruhákat visel és megdicséri, ha kedvese jól néz ki. A Mérleg akkor a legerősebb, ha állandó partnere van. Az intim közelség számára része mind az esztétikai, mind pedig a fizikai vágyainak. Nem elégszik meg azzal, hogy az együttlét jó legyen; esztétikailag is megfelelőnek kell lennie. Ha megvan a tökéletes környezet, akkor az előjáték sem a szokásos mederben kell, hogy menjen: a hangulatot leginkább egy romantikus, elegáns randival lehet megalapozni a mérleg számára. Nem kell, hogy drága legyen, de mindenféleképpen romantikus helyszín szükséges, szóval a Burger King kilőve.

Kevesen tudják a Mérlegről, hogy testének mindkét oldalán igényli a fizikai érintést, vagyis a jobb mellére adott csókot egy ball mellre adott csóknak illik, hogy kövesse - és fordítva.

Vízöntő

A Vízöntő szintén jelentőségteljes mennyiségű energiával bír. Érdekli, hogy olyan technikákat sajátítson el, amelyek kiszámíthatatlan, de sugárzó szexualitását is közvetíteni tudják. Ebbe beletartozik a masszázs vagy a reiki is, de egy, a különböző szexuális pózokról való tanfolyam sem talál visszautasításra.

Akkor érzi a leginkább az összhangot partnerével, ha az nem túlságosan tapadó és követelőző. A Vízöntőt nem lehet röghöz kötni - ereje pontosan ebben rejlik. A sorozatos monogámia néhány jó baráttal a közelben lehet a megfelelő út számára, amíg úgy dönt, hogy megállapodik. Ha úgy érzi, megtalálta partnerét, akivel családot alapíthat, hűséges lesz.

A Vízöntők nagyon be tudnak pörögni, ha repülőgépen nyílik alkalmuk egy intim együttlétre. A turistaosztályon persze ezt egy kicsit körülményes leszervezni, de ha módunk van egy privát repülőút elintézésére, akkor az élmény egészen biztos, hogy szárnyakat ad majd.

Cikkajánló:

Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Víz jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Tűz jegyek

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel