Címlap Bemelegítő Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek
Figyelem, felnőtt tartalom!

Erősségek és különleges képességek a szexben - Föld jegyek

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Te tudod, hogy a Föld jegyeknek mik az erősségeik a szexben? Hogy mi az ami leginkább beindítja a fantáziájukat? Legújabb sorozatunkból megtudhatod a válaszokat! A föld jegy szülötteit vizsgáljuk meg most alaposabban: Bikák, Szüzek és Bakok, jól figyeljetek!

 

Bika

A Bikának hihetetlenül nagy a testi ereje, és a legnagyobb örömmel, elsősorban az élvezetek űzésére használja. Szereti jól érezni magát és partnerét, vagy csak simán lustálkodni. Az érzékiességéhez természetesen jön a szerelmeskedés.

A Bika nagyon jó szakács hírében áll, és az ízek iránti érzéke a tapintási iránti érzékével van párhuzamban. Bármilyen fajta különlegességet elfogyaszt, úgyhogy ha el akarjuk bűvölni, akkor előjátékhoz segédeszközként lepjük meg egy csokoládé-szökőkúttal. A legérzékenyebb testrésze a fülei, úgyhogy jó ötlet ezzel kezdeni. A Bika nagyon jól elvan egy ideig a csókokkal és a nyak-fül masszírozással - ahogy az együttlét ritmusa egyre intenzívvé válik, örömmel dörzsöli füleit partnere nyakához vagy arcához.

Szűz

A Szűz egy változékony jegynek minősül, mivel hónapjai, az augusztus és a szeptemberben a nyárban kezdődik és az őszbe csúszik át. Ennek megfelelően rugalmasak, szorgalmasak, vágyaikat és igényeiket a környezetüknek megfelelően tudják változtatni.

A Szűz egyik nagy ereje a hálószobában az, hogy szinte bármilyen kérésnek eleget tud tenni amelyet úgy ítél meg, hogy jó mind saját maga, mind pedig partnere számára. Lehet, hogy nem annyira kalandvágyó, de ha a szex jól megy, akkor nem fél új pózokat és technikákat használni.

Nem fél elmondani, hogy mit szeretne, és mire vágyik, és oly módon tudja megfogalmazni mondanivalóját, amely egyszerre provokatív és fantáziadús. Ha elmondja, hogy mi az, ami örömet okozna neki, olyan szenvedéllyel teszi, hogy a partnere (és ő is) alig várják, hogy kipróbálhassák élesben is. A Szűz különlegességei közé tartozik partnere testének dörzsölése és simogatása.

Bak

A Bak fizikailag általában erős és robosztus energiáit szereti minél atletikusabb szeretkezésekhez felhasználni. A Bak egyébként egy yin, vagyis feminin jegy, vagyis nagyon érzékeny és receptív a testi dolgokra. Megérti, ha partnerének nincs hangulata az együttléthez, de vágyai erejével könnyedén kedvet csinál egy intim együttléthez.

Amennyiben van hajlamunk némi kötözéses játékra, a Bak ideális pár a szexualitás ezen módjának való kifejezéséhez, és bírja, ha a másik játssza a főnök szerepét. A fenekelés is szóba jöhet, legalábbis minden további nélkül illeszkedik a Bak szexualitásához.

A Bak másik nagy ereje a felelősségteljes viselkedés. Ha kapcsolatunk van egy Bakkal, abból vagy pontosan meghatározott kapcsolat lesz, vagy semmilyen. Nem szereti az olyan partnereket, akiknél nem tudja, mi az ábra.

A Bak általában hűséges, ha megígér valamit, teljesíti. Persze mielőtt ígér valamit, leinformálja, hogy pontosan milyen terepen kellene játszania. A Bak partnerrel rendelkezőket mindig megérinti azok gyakorlatiassága - ha vele vagyunk, biztonságban érezzük magunkat. Határozott még az ölelése, és a csókja is, a hátunkat pedig pontosan ott vakarja meg, ahol szükségünk van rá.  Amíg meg nem unjuk.

Cikkajánló:

Erősségek és különleges képességek a szexben - Levegő jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Víz jegyek

Erősségek és különleges képességek a szexben - Tűz jegyek

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel