Címlap Bemelegítő Milyenek a szexben a föld jegyek? A Bika, a Szűz és a Bak szexualitása
Figyelem, felnőtt tartalom!

Milyenek a szexben a föld jegyek? A Bika, a Szűz és a Bak szexualitása

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A tüzes Kosok, Oroszlánok és Nyilasok után, sorra vesszük a föld jegyeket is, hogy egy kicsit szélesebb képet kapjunk szexualitásukról, hálószobai aktivitásukról!

A Bika, a Szűz és a Bak tartozik ezen jegyek közé. Ők a yin jellegű jegyek, gyakorlatiasak, érzékiek, józan személyek és világosak a tekintetben, hogy mit akarnak elérni életükben. A szexualitás terén annyit érdemes tudni, hogy ők elsősorban az érintés és a szaglás terén rendelkeznek jól fejlett érzékekkel. Mindig a biztonságra törekednek, libidójuk és szerelmi étvágyuk végtelen. A hálószobában a lassúbb tempót favorizálják, szeretnek az örömökre és a romantikára összpontosítani.

A második jegy, a Bika, szexualitás terén igazi erőműnek bizonyul. Nem szeret feltűnősködni, de nagyon határozott és jó érzékkel választja ki magának azt, ami számára érzékinek bizonyul. Az anyagi jólét és kellemes életkörülmények alapvetőek a Bika számára - nem fogja magát csábítónak érezni, nem lesz kedve semmihez, amíg a folyószámlája a megfelelő összeget mutatja, elegendő étel van a hűtőben, illetve egy biztos, jövedelmező állás várja a hétköznapokon.

A Szüzet a hírnök isten, Merkúr uralja. A Szűz üzenete az, hogy a szex jó és egészséges dolog. Gondolkodó jegy, de ennek ellenére fel tudja fogni azt, hogy nagyon kielégítő tud lenni az, ha nem foglalkozik egy ideig a részletekkel és csupán a vágyakkal teli, testi örömökre koncentrál partnerével.

A Bakot a Szaturnusz uralja, amely az ősidőkben a legtávolibb bolygónak számított - a fegyelem, a struktúra és az idő bolygójának is nevezték. Szaturnusz isten nem számított vidám fickónak, így a Bakban is megvan arra a hajlam, hogy aggódjon és az életet egy józanságra késztető szűrőn keresztül szemlélje. A szex persze nagyon jó módja annak, hogy ezen szigorú felfogásán némiképpen lazítson.

Kapcsolódó cikkek:

 

Milyenek a szexben a tűz jegyek? A Kos, az Oroszlán és a Nyilas szexualitása

Milyenek a szexben a víz jegyek? A Rák, a Skorpió és a Halak szexualitása

Milyenek a szexben a levegő jegyek? Az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő szexualitása

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel