Címlap Bemelegítő Szex, szerelem, párkapcsolat – Horoszkóp 2013!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szex, szerelem, párkapcsolat – Horoszkóp 2013!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A 2013-as év elviekben magasabb érzelmi világok felé irányítja az embereket és nem csak a szeretetre, megértésre és odafigyelésre tanít majd, de mindezek sokszínűségét is bemutatja, csakúgy mint a szerelem, szexualitás új dimenzióit. De lássuk csak sorjában, melyik csillagjegynek, mit hoz az új esztendő!

Kos

A 2012-es évet az új esztendőben bőven kipihenhetik a Kos jegy szülöttei, hiszen jóval nyugalmasabb év köszönt rájuk. Míg eddig új kihívások és buktatók tarkították a mindennapjaikat, 2013-ban lassú, de eredményes változások következnek be életükbe, többek között emberi kapcsolataikat, szerelmüket is átértékelik. Nem kizárt hogy búcsút intesz néhány személynek, akiket már csak nyűgként cipelsz a hátadon, ezzel együtt pedig új teret adsz értékesebb barátságok és szerelmek szövődésének. Mindkettőből lesz részed, mint ahogy vad szexkalandokból is, a kérdés már csak az hogy ez utóbbit egy, vagy jóval több személlyel ejted meg. A május magánéleti változásokkal köszönt majd a Kosokra, a magányosakra valószínűleg rátalál majd a szerelem, a párkapcsolatban élők pedig új csodákat fedeznek fel a partnerükben, megújul a kapcsolatuk és a szexben is meglepő, de mindenképpen pozitív változásokat tapasztalhatnak! Az év végére iktass be egy kellemes utazást, ez méltó lezárása lehet a szenvedélyekkel teli évnek!

Bika

A magánéletük terén nem lesz nagyon eseménydús a 2013-as esztendő, sokkal nagyobb változásokra (ráadásul pozitívakra) lehet számítani a munka, hivatás és pénz terén. Az új év új kompromisszumok kötésére kényszeríti majd a Bika szülötteit, több családi és párkapcsolati dolgot is a türelemmel és az arany középút megtalálásával sikerül rendezni. A Bikák nem szeretik a változásokat, a nyüzsgő forgatagot, mégis szembe kell majd nézniük azzal, hogy életük egy kicsit felfordul, de ezt kellő optimizmussal és békével kezelve, nem okoz majd nagy stresszt. Szerelmi kalandokat és szexuális játszadozásokat ugyan ígérnek a csillagok, de ezzel kapcsolatban semmilyen egetrengető esemény nem várható. Az év nyugalmasan, nagyobb érzelmi viharok nélkül zajlik majd…

Ikrek

Meglehetősen eseménydús évtől búcsúznak az Ikrek jegy szülöttei, így az sem meglepő ha aktivitásukkal ellentétben most inkább mégis a nyugalmat és a pihenést preferálják. Nem baj, ha most nem buja vadmacska, vagy kanos csődör módjára vetik bele magukat az éjszakai életbe és inkább csak az otthoni összebújós, ölelkezős romantikázást választják. Legyen ez számotokra a feltöltődés időszaka,hiszen májusban szükségetek lesz majd az erőtökre és játékosságotokra. Nehéz ugyan megmondani, hogy melyik Iker szülöttnek mit tartogat a 2013-as év ötödik hónapja, de annyi bizonyos hogy valami kellemes változással köszönt majd rád, ami új színt visz a mindennapokba! Lehet ez egy nagy szerelem, egy új szórakozás, vagy akár egy őrületes szexkaland is, mindenesetre élvezni fogod! A tavaszi bizsergés és a nyár elejei napsütés kihozza az Ikrekből a maximumot, különösen hódítónak érzik majd magukat, de szó se róla többet is költenek majd szépségük, üdeségük megóvására. Ne sajnáljátok az erre költött pénzt, tényleg igazi hódítók lesztek ebben az időszakban!

Rák

A Rák jegy szülötteire különösen jellemző, hogy sokat törődnek családjuk, szeretteik, szerelmük életével, gondoskodnak, igazi anyatípusok, azonban a 2013-as év inkább arra ösztönzi majd őket, hogy kicsit önzőek legyenek és magukkal törődjenek! Most nem lesz nehéz egyik Rákot sem rábeszélni, hogy távol az otthon melegétől töltse az ünnepeket, vagy hogy egy-egy hosszúhétvégét wellness szállodák teraszán töltsön, ráadásul úgy tűnik ehhez az anyagi oldal is megteremtődik. A szingli Rákok közül sokan a nyár első felében találnak rá egy párkapcsolatra, de a nyári hónapok folyamán erre több lehetőség is kínálkozik majd. Megeshet hogy a kalandból nem szövődik komolyabb kapcsolat, de új színt visz majd a Rákok életébe és felpezsdül körülöttük az élet, új szemszögből láthatják magukat, szexualitásuk pedig titkos utakra is tévedhet. Ne legyen lelkiismeret furdalásotok, bármi is történjen, hiszen ez a Ti évetek, élvezzétek!

Oroszlán

A 2013-as év pont olyan sikeres lesz, mint a 2012-es, de legalább is nagy reményeket fűzhetsz hozzá. Vidám és lendületes év elé nézel, sokat fogsz a munkáddal, hivatásoddal foglalkozni, de persze a hobbiddal is, ami lehet hogy épp az év elején teremti meg magának a szilárd alapot az életedben. A tavasz a szerelem időszaka, azonban hiába vagy nagy hódító, úgy fog elmúlni, mint a többi évszak, hiszen most kivételesen a szenvedélyes érzelmek megélésére már nem sok időd marad. Persze nem mondhatjuk azt, hogy aszkéta módon telik majd az év és azt sem hogy nem adódik majd benne kósza kufirc, néhány szexkaland és tartósabb hódítás, viszont nem ezekre koncentrálsz majd. 2013-ban többször adódik majd olyan az életedben, hogy a szokásoddal ellentétben nem gyorsan és határozottan kell döntened, jobb lesz ha a kicsit tétovább és óvatosabb utat választod! Jusson eszedbe ez a néhány sor, ha úgy adódik!

Szűz

Mozgalmasabb lesz a Szűz jegyűek számára a 2013-as év, mint ahogy szeretnék, ráadásul ez az időszak bőven tartogat hullámvölgyeket és hullámhegyeket is, ami jelentősen megbolygatja az életet.  Új dolgok bolygatják meg a mindennapjaitokat, melyek ugyan néha nehézkesen hatnak majd, a végén mégis pozitív irányba visznek. Az új év alkalmas lesz arra, hogy régi kapcsolataikat átértékeljék a Szüzek és ha van, akkor rendbe tegyék a mélybe nyomott lelkiismeret furdalásukat. Találjatok időt a megnyugvásra, a gondolatok rendbetételére és adjatok helyet az új kapcsolatoknak! Nyugodt időszakot a nyár hoz majd, bár nagy utazás nem mutatkozik, valószínűleg otthon, békésen fognak pihenni, esetleg párjuk társaságában, de jó is ez így, szükségük lesz az ilyen jellegű elvonulásra. Az ősz új kapcsolatokat is tartogat a Szüzek számára, megeshet hogy egy felszínes ismeretség komoly barátsággá, vagy esetleg lángoló szerelemmé fajul. Járj nyitott szemmel!

Mérleg

A jól megszokott mederben mennek tovább a Mérlegek dolgai, még annak ellenére is, hogy a jegyet a Szaturnusz bolygó bizony elhagyja, ami eddig biztonsággal és békés erővel töltötte meg a szülötteket. Továbbra is stabilan megállják a helyüket a Mérlegek, határozottságukon pedig néha még a környezetük, párjuk is meglepődik. Az irányítást a magad nyugalmas módján lassacskán magadhoz édesgetheted, persze csak akkor, ha akarod és megmutathatod hogy valójában ki is hordja otthon a nadrágot. A tavasz még erőteljesebb magabiztosságot hoz a Mérlegeknek, így a hódításban is könnyebb dolguk lesz. Júliusban lesz több esély arra, hogy szerelembe bonyolódj és erre még akkor is esély van, ha jelenleg boldog párkapcsolatban élsz! Ha választásra kényszerülsz, az bizony komoly fejtörést fog okozni, de dönts a szíved szerint és nem fogod megbánni!

Skorpió

A Skorpiók 2013-as éve a rendezgetésről fog szólni, ami szinte minden életterületüket érinti. Tegyetek rendet a fejetekben, otthonotokban, munkátokban, ez az időszak erre a legalkalmasabb. Kicsit félre kell tenni a maximalizmust is és a pihenésre is szánni némi időt, hiszen ha feltöltődsz tisztábban tudsz majd gondolkodni. Az év első fele egy kicsit zűrzavaros lesz, azonban az ősz új szerelmet hozhat, vagy a régit lobbantja ismét lángra. Használjátok ki ezt a lángoló időszakot és töltsetek minél több időt kettesben, attól függően hogy régi vagy új szerelemről van szó! A magányos Skorpióknak is ez a legmegfelelőbb időszak arra, hogy megtalálják párjukat és friss pezsgést, ismeretlen testi gyönyöröket hozzon az életükbe!

 

Nyilas

Az egész évet igen aktívan fogják tölteni a Nyilasok és meglepő módon annyira nem fog dominálni a magánéletük. Derűsek és optimisták, ezeket a tulajdonságaikat pedig 2013-ban is kamatoztatják majd, de a társasági életet inkább az utazgatás váltja fel. Különösen a nyár elején erősödik majd a Nyilas jegy szülötteiben a vágy, hogy a bőröndjeiket összecsomagolva egy kicsit búcsút intsenek mindennek és felfedezőútra induljanak, ráadásul egyedül. Ha megvalósul az út, társat, barátot, partnert nagy eséllyel találnak majd maguk mellé, azonban ezek nem lesznek tartós ismeretségek. A pillanatnyi boldogságodat szolgálják, legyen az testi, vagy lelki, de jól fogod magad érezni, annyi szent!

Bak

Kicsit feszélyezi a Bakokat az új év, mert a 2012 nem túl sok jóval kényeztette őket. Az aggodalomra a csillagok szerint nincs semmi ok. Az év eleje békésen és csendesen telik, de ez az energiagyűjtés időszaka is egyben, amire az év során még szükségük lesz a jegy szülötteinek. A 2013-as év szinte teljes egészében főleg a munka és hivatás dominál majd, azonban a rengeteg teendőt szívesen végzik majd a Bakok. Elérkeztek egy olyan fordulóponthoz, ami újdonságokat hoz majd életükbe, ha el is utasították korábban ezeket az újdonságokat, most ideje tárt karokkal fogadni, mert a javukat szolgálja. A szeptember mutat még némi kilengést magánéletük, párkapcsolatuk körül, bármi is történjen arra fog majd tanítani hogy merd kimondani érzéseidet és kinyilvánítani véleményedet!

Vízöntő

Az év egy kicsit tudathasadásos időszakkal indul, valószínűleg úgy fogod magad érezni, mintha egy bolondokházában élnél. Mindenki mindent máshogy csinál, mint azt általában megszoktad, ez pedig téged zökkent ki a hétköznapok zavartalan menetéből. Az emberi kapcsolataid kissé összekuszálódnak, magad is nehezen ismered majd ki magad közöttük. Nyugalom! Ez az időszak nem tart örökké! Októberben van a legnagyobb esély arra, hogy Ámor szíven nyilazza a jegy szülötteit és szemüket beborítsa a szerelem rózsaszín ködfátyla. Ez akkor is megtörténik, ha már évek óta párkapcsolatban élnek, hiszen az érzelmek újjáéledhetnek és új tapasztalatokkal erősítik meg a párkapcsolatot. Kár tagadni, az ágyban is meghökkentő élményeket tapasztalhatnak majd meg a Vízöntők, ami igen csak kedvükre való!

Halak

Ha túlélte a párkapcsolatuk a 2012-es év próbatételét, akkor most valószínűleg csak nyugodt és relaxálós időszakra vágynak a Halak jegy szülöttei. Amennyiben kimásztatok a gödörből, akkor megtépázott kapcsolatotok újult erővel és még stabilabb lábakon megy tovább az új évben is, ha pedig szingliként tengődnek napjaid,még egy ideig sajnos várnod kell Ámor nyilára. Lesznek ugyan kisebb-nagyobb flörtök, hosszabb-rövidebb lámúrok, mégsem ez az év lesz a nagy Ő megtalálására a legjobb.

 

További cikkeink a témában:

Ilyen lesz a Kígyó éve! 2013, a kínaiak szerint

Az érzelmek és a szeretkezések éve lesz 2013!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel