Címlap Bemelegítő Skorpió - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Skorpió - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A szexuálisan túlfűtött Skorpiók fantáziáját szinte mindegyik jegy megmozgatja, de hogy mégis melyik mennyire, azt egy kicsit bővebben is kifejtjük! Íme ki illik leginkább a jegy szülötteihez!

Skorpió és Kos szerelmi kompatibilitás

A szex vagy nagyon érzéki, vagy pedig haszontalan ezen két jegy szülöttei között. Az események 50-50 százalékos arányban alakulnak. Mind a Kos, mind pedig a Skorpió hatalmas fizikai energiával bír és a tettek emberei. Másrészt viszont ugyanolyan mértékben függetlenek, és nem szeretik, ha valaki irányítani akarja őket. A hosszútávú nézeteltéréseiknek köszönhetően elvész az a fantasztikus képességük, hogy megosszák egymással szenvedélyeiket. Ez általában egy instabil partnerkapcsolat, amelyhez nem kell sok, hogy eltörjön a mécses.

 

Skorpió és Bika szerelmi kompatibilitás

Sok közös tulajdonságuk van, amelyből egy az erőteljes szexuális vágyak megnyilvánulásai. Mindketten nagyon aktívak a szex terén, ettől függetlenül nem érzik szükségét annak, hogy megcsalják egymást. A különbség kettejük között az, hogy a Bika megpróbálja birtokolni a szeretőjét, mint valami értékes tárgyat, míg a Skorpió inkább érzelmi téren próbálja meg a másikat tulajdonba venni. Mind a Bika, mind a Skorpió makacs és veszélyes, ha mérges. A házasság lehetséges, ha mindketten nagyon toleráns és intelligens személynek bizonyulnak.

 

Skorpió és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Az Ikrek képzelőereje és a Skorpió dinamizmusa jó kombinációnak bizonyulhat, főleg ha képesek egymással jól kijönni. A szexuális élet terén nincs probléma, de ez egy kapcsolathoz nem elegendő. Az Ikrek az a fajta, aki próbál minél teljesebb életet élni, szemben a Skorpióval, aki elsősorban érzéki, szenvedélyes, követelőző, féltékeny és rugalmatlan – az Ikrek felszínesebb, könnyedebb, változékonyabb, vagyis társas lény és nem annyira élvezi a magányt, mint a Skorpió. Ez valószínűleg azon kapcsolatok egyike, ahol meg kell küzdeni annak megmaradásért; ennek megfelelően egy esetleges házasság is hasonló akadályokkal néz szembe.

 

Skorpió és Rák szerelmi kompatibilitás

Az ellentmondásokat nem tűrő Skorpió tökéletes párja lehet a halk szavú Ráknak. A Skorpi ereje és szükségletei uralhatják a kapcsolatot, és ez valójában pontosan az, amire a Rák vágyik, cserébe a Rák birtoklási vágya a Skorpiót nagyfokú biztonságérzettel ajándékozza meg. A Rák csodálja a Skorpió erejét míg az tökéletes menedéket talál párja érzelmi elkötelezettségében. A szex terén a Rák az érzékenyebb, míg a Skorpió a szenvedélyesebb. A Rák azon vágya, hogy kielégítse partnerét segít elkerülni az e témában esetleg előkerülő problémákat. A Skorpió féltékenységre való erőteljes hajlamának nincs alkalma felszínre törni, mivel a Rák elkötelezettségével bizonyítja hűségét. A szerelem így egyre csak növekszik, így ennek a szenvedélyes kapcsolatnak jó esélye van egy tökéletes házassággá fejlődnie.

Skorpió és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

A szexuális vonzalom szinte azonnal fellángol közöttük, egyenlő erővel. Az Oroszlán viszont nehezen viseli a Skorpió féltékeny természetét és birtoklásra való vágyát. A Skorpió nagyon befelé forduló, az Oroszlán viszont vidám és eleven. Két ennyire erősakaratú egyén esetén minden bizonnyal némi súrlódással járhat. Általában az ilyen kapcsolatokban kemény az úgymond „romantikusabb” rész, de képesek arra, hogy szerető, jó és hosszú kapcsolatot alakítsanak ki egymással.

 

Skorpió és Szűz szerelmi kompatibilitás

Több területen megegyeznek érdeklődési köreik, de ha a szexről van szó, akkor egyszerűen túlságosan különbözőnek bizonyulnak. Nehéz számukra jó kapcsolatot kialakítani. A Szűz nehezen tud lépést tartani a magát produkáló Skorpióval, aki viszont gyakran ok nélkül tör ki féltékenységi rohamokban, még akkor is, ha párja hűségesnek bizonyult korábban. A Szűz mindig a helyzetek másik oldalát látja, így nehezen jutnak egyetértésre, arról nem is beszélve, hogy a Skorpió néha nagyon nyersen tud őszinte lenni. Bár a nem-testi jellegű kapcsolat nem elképzelhetetlen, itt talán a barátság lehet a legjobb ötlet.

 

Skorpió és Mérleg szerelmi kompatibilitás

A Skorpió túl féltékeny a gondtalan természetű Mérleg számára. A szexben is hasonló kvalitásokkal bíró felet ez könnyedén más ágyába terelheti, ahol jóval kevésbé érzi korlátozva magát. A Skorpiók viszont a nehezen felejtő típusok és a hűtlenséget nemcsak, hogy nem bocsátják meg, hanem még alkalomadtán vissza is adják. A Skorpió azt várja el, hogy uralkodhasson, a Mérleg pedig hódoljon be. Nagy a vonzódás a két jegy között, de ilyen feltételek mellett problémás lehet a kapcsolat, amely bár eléggé szenvedélyes, de házasságra nem ajánlott.

 

Skorpió és Skorpió szerelmi kompatibilitás

A Skorpió jegyek két képviselője még a víz alatt is képes lángra lobbantani egymást. A probléma itt csupán az, hogy túlságosan hasonlóak egymáshoz. Mindketten megingathatatlanok, nagyon féltékenyek és követelőzők. Minden apróbb viharból képesek kisebbfajta hurrikánt csinálni, amely után mindketten duzzogva várják a másik fél bocsánatkérést. Folyamatosan harcolnak az irányításért, melynek eredményeképpen az egymás között fennálló megértés szép lassan a semmibe vész. A kapcsolatuk maximum a hálószobáig tud hosszútávon kiterjedni, ez esetben a házasság kimondottan katasztrofális ötletnek bizonyulhat.

 

Skorpió és Nyilas szerelmi kompatibilitás

A Skorpió természeténél fogva a dominánsabb fél, de nem lesz könnyű Nyilas partnerét kordában tartani. A Skorpió szereti a saját fészkét, a Nyilas viszont bármikor kész egy bőrönddel útra kelni – a szabadság számára lételem. Ez a szenvedély viszont féltékennyé teheti a Skorpiót, vagyis romantika szempontjából ez egy robbanékony kapcsolatnak bizonyulhat. A Nyilas játékosan közelíti meg a szexet, és túl soknak tartja a Skorpió intenzitását és dominanciára való hajlamát. A vonzódás legfőbb oka a szex lehet, amely viszont nem tarthat sokáig. Egyéjszakás kalandra ajánlott a kapcsolat, házasságra viszont nem.

 

Skorpió és Bak szerelmi kompatibilitás

Az a pár garancia a sikeres szexuális kapcsolatra. A Skorpió a több fantáziával megáldott partner, de a Bak sem marad el mögötte kitartásával. A Skorpió birtoklási vágya a Bak számára biztonságot nyújt. Jól dolgoznak csapatként is, a Skorpió jobban feltalálja magát, míg a Bak türelmesebb. A jól működő testi kapcsolat érdekes lehetőségeket rejt számukra, amennyiben a Bak meg tudja érteni, hogy a Skorpió dominanciára való hajlama csupán annak kiapadhatatlan szerelmét jelenti. Ez a kapcsolat általában a szenvedélyes és sikeres házasságok szülője.

 

Skorpió és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

Ezen kombináció már rövid idő után kellemetlenül végződhet. A szex semmiféleképpen nem mondható rendhagyónak, a Vízöntőt viszont lehangolja a Skorpió erőteljes és féltékenységgel átszőtt szenvedélye – a Skorpiót viszont idegesítik a Vízöntő kiszámíthatatlan hangulatbéli ingadozásai. A Vízöntő szabadságvágyának köszönhetően a Skorpió nem tudja rákényszeríteni akaratát, így az ágyban tapasztalható boldogság sajnos kevés ahhoz, hogy e pár együtt legyen boldog. Jobb az, ha mindketten más utat keresnek.

 

Skorpió és Halak szerelmi kompatibilitás

Itt a legnagyobb az esélye az első látásra való szerelemnek, a vonzódás ugyanis már a kezdetektől erőteljesnek mondható. A Halak elfogadja a Skorpió határozottságát, kompenzálva határozatlanságát, és nem bánja, ha partnere érvényesülni akar – sőt, igazából számára ez a szeretet jele. A Skorpió pedig pont ezt a fajta függőséget keresi egy ideális partnerben. A szexuális életük fantasztikusnak bizonyulhat, mivel a Halak találékony, a Skorpió pedig kitartó. Mind az alkalmi kapcsolat, mind pedig a házasság eredményesnek bizonyulhat.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel