Címlap Bemelegítő Mérleg - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Mérleg - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Ne mérlegeljünk, vágjunk bele a közepébe! Íme melyik csillagjegyekkel bonyolódhat a Mérleg nagy szexkalandokba és melyek azok, amiktől jobb ha távol tartja magát, mert esély sincs huncutkodásra és szerelemre!

Mérleg és Kos szerelmi kompatibilitás

E két ellentét között eleinte óriási vonzalom figyelhető meg, mivel bizonyos területeken kiegészítik egymást. Mindketten nagyon kedvelik a szexuális örömöket, de a Kos valószínűleg ebben is megpróbál túl messzire merészkedni. A Mérleg általában idealizál mindent, bár a Kos viselkedése láttán kénytelen lesz lejjebb adni ezen illúziókból. A későbbiekben a Mérleg majd olyasvalakit kereshet, aki kevésbé követelőző, a Kos pedig majd olyanhoz köti életét, aki jobban csodálja őt. A testi kapcsolat lehetséges, de az csupán átmeneti; a házasság ezen két jegy szülöttei között pedig egyenesen ritka.

Mérleg és Bika szerelmi kompatibilitás

Közös bennük a zene és a művészetek szeretete – de ezen kívül más nem nagyon. A Bika az uralkodó, és nem eléggé romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti eltervezni az életét, a Mérleg viszont nem hajlandó ilyen elkötelezettségre és emiatt eléggé komoly összetűzések keletkezhetnek. A Mérleg nem kedveli a Bika diktátorokra jellemző természetét és gyorsan elveszti türelmét, amikor ezzel szembesül, a Bika pedig irigyli a Mérleg romantikus és kiszámíthatatlan természetét. Szexuálisan egy hullámhosszon vannak, így kellemesen eljátszanak egymással, de stabil kapcsolatról ez esetben ritkán beszélhetünk.

Mérleg és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Ez a két csillagjegy intellektuális szempontból nagyon jó párosítás – ezen kívül más szempontból is nyerő párnak bizonyulhatnak. Mindketten nehéznek találják irányítani szenvedélyeiket, így a partnerkapcsolat ideálisnak mondható – mindketten hasonló érdeklődési körrel bírnak, természetüket tekintve – ha egy bírósági tárgyalótermi hasonlattal élünk – akkor a Mérleg a bíró, az Ikrek pedig az esküdtszék. A mély együttértés a hálószobában is megnyilvánul, így szexuális életük soha nem válik unalmassá. Mindent összevetve, tökéletes kapcsolatról beszélünk, a házasság pedig egy szerető, boldog házaséletet élő párt hoz majd kettejük esetében.

Mérleg és Rák szerelmi kompatibilitás

Ez a páros teljesen különböző szinten létezik: a Rák szerelmet akar, és azt, hogy érzelmileg átitatott legyen a kapcsolat, míg a Mérleg a tökéletes intellektuális egyesülést kutatja. Ez utóbbi nehezen is boldogul a Rák ingadozó temperamentumával. A Mérleget ugyan vonzzák ezek az ingadozások, de jobb szereti távol tartani magát a bajoktól, problémáktól. Ha a Rák meg akarja tartani a Mérleget, akkor jobban teszi, ha némi izgalmat és csillogást visz a hálószobába – főleg azért, mert partnere könnyen olajra léphet, ha a helyzet – mármint a szexuális része – sokáig változatlan marad. A kapcsolat ettől függetlenül lehetséges, a házasság esélye viszont szinte a valószínűtlennel határos.

Mérleg és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

Mindkét jegy szülöttje képes párja igényei és vágyai kielégítésére. Az Oroszlánt jobban érdekli a szerelem testi része, de stílusával képes a Mérleget levenni a lábáról - szó szerint. A Mérleg kissé határozatlan, így az Oroszlán könnyedén uralja a közös szi8tuációkat. Az Oroszlán inkább érzékeny, míg a Mérleg érzelmesebb, de mindketten hatalmas örömüket lelik a szexben. A hálószobában eltöltött időszak folyamatos élvezetek forrása lesz számukra. Amennyiben nézeteltérésük származna, azon könnyedén felülemelkednek, mivel a Mérleg jóval együttműködőbbnek bizonyul problémák esetén, annak legjobb fegyvere az Oroszlán „ellen” a megfelelő stratégia felállítása és a tapintat alkalmazása. A tüzes kapcsolat könnyen szerető házassággá válhat.

Mérleg és Szűz szerelmi kompatibilitás

A Szűz a saját szabályai szerint él, a Mérleg viszont teljesen más természetű teremtés. Vannak egyéb eltérések a személyiségeik között. A Szüzet jobban érdekli a pénz, mint a szex, amelyet a Mérleg megbocsájthatatlannak tart. A Szűz inkább szeret otthon maradni, és nem nézi jó szemmel a Mérleg társas életét, valamint ízlését is nagyon drágának találja. Ezzel szemben a mérleg szerint a Szűz aprólékoskodó, kritizáló természettel rendelkezik, és hihetetlen mértékben rugalmatlan. A Mérleg ezt nem fogja túl sokáig elviselni, és máshol keres vigaszt magának. A Szűz jóval célratörőbben közelíti meg a szex témakörét is, és a Mérleg ezen téren való körülményessége az őrületbe kergeti. Kétes, hogy a kapcsolatból bármi jó is kisülhet-e, ha pedig házasságra kerülne a sor, akkor egy igen bonyolult frigy lesz a döntés eredménye.

Mérleg és Mérleg szerelmi kompatibilitás

Mindketten teli vannak energiával így előfordulhat, hogy túlságosan sokat követelnek egymástól, így kapcsolatuk nagyon kimerítővé válhat. Egymás iránt szenvedéllyel viseltetnek. Sok közös vonásuk van. Mindkettő vidám, könnyed természetű és alkalmazkodó típus, szeretik a harmóniát és a szépséget. Ez utóbbit azonban könnyen megzavarja a valóság, mivel egyikőjük sem szeret szembenézni a tényekkel. A legnagyobb probléma valószínűleg a megoldatlan konfliktusok sora, mivel nem szeretné egyikőjük sem megzavarni azt a csodálatos állóvizet, amely a kapcsolatuk. A kapcsolatuk így eléggé hektikusan alakulhat, és valószínűleg több időt fognak mások, mint egymás társaságában tölteni. Egy rövidtávú kapcsolat érdekesen alakulhat, a sikeres házassághoz azonban tapasztalat és érettség szükséges.

Mérleg és Skorpió szerelmi kompatibilitás

A Skorpió túlságosan féltékenynek bizonyulhat a gondatlan Mérleg számára. A szex terén ez a gondatlanság vitákba is torkollhat, olyannyira, hogy a Mérleg könnyen más karjaiban vagy ágyában találhat vigaszra - egy olyasvalakiében, aki nem korlátozza semmilyen módon. A Skorpió nem megbocsájtó típus, és nem is felejt, így nincs kizárva, hogy bosszút forral az őt ért sérelem miatt. A Skorpiónak uralkodnia, míg a Mérlegnek alá kell vetnie magát. Erőteljes vonzalom áll fenn kettejük között, és ez könnyedén vezethet szenvedélyes, de durva kapcsolathoz. A házasságkötés nem ajánlott számukra.

Mérleg és Nyilas szerelmi kompatibilitás

A Nyilas jegy szülöttei nagyon szeretik a kalandokat, így egy Mérleg társ soha nem fog unatkozni mellettük. A Nyilast nem zavartatják a Mérleg kalandjai, akik tudják, hogyan váljanak vonzóvá a Nyilas intellektuális énje számára is, és könnyedén tartják lenyűgözve azt. A fő problémát az jelenti, hogy a Nyilas nem szeret sokáig egy helyen időzni, és függetlenségre vágyik. Ezzel ellentétben viszony a Mérleg számára a megbízható partner az egyik legfontosabb dolog. Ha sikerült túllépniük ezeken a problémákon, akkor mind rövid, mind pedig hosszú távon egy sikeres kapcsolat elé nézhetnek.

Mérleg és Bak szerelmi kompatibilitás

A Bak erőteljes szexuális érdeklődést tanúsít a Mérleg iránt, a Mérleg pedig szereti a Bak azon törekvéseit, hogy pénzt szerezzen. A Mérleg lustaságra való hajlama viszont irritálja a Bakot, aki hozzá van szokva ahhoz, hogy szüntelenül dolgozzon. A Mérleget csalódással töltheti el a Bak gyakorlatiassága, míg a Bak elégedetlen a Mérleg azon törekvéseivel, hogy folyton a figyelem központjában szeretne lenni. A Bak szó szerint az ágyba vinné a munkáját, ha a Mérleg nem terelné el a figyelmét addig, míg valamiféle szexuális aktus létre nem jön. Persze egy olyan csillagjegy, mint a Mérleg szülötte nem fogja ezt sokáig elviselni, és zöldebb mezők után néz előbb-utóbb. A sikeres házassághoz túlságosan sok inkompatibilitást láthatunk a Mérleg és a Bak között.

Mérleg és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

Tökéletesen illeszkednek egymáshoz: az érzéki Mérleg örömmel veszi a Vízöntő erotikus játékait; diplomáciai érzékével pedig könnyedén megtöri a Vízöntő makacsságát. A Mérleg a Vízöntőtől azt várja, hogy támogassa kalanddal teli élete során. Mindketten szeretnek társas életet élni és részt venni közügyekben. Sok barátjuk van, ennek ellenére nem felejtik el saját érdekeiket szem előtt tartani. Van néhány olyan tulajdonság, amit irritálónak tartanak egymásban, ennek ellenére viszonylag könnyen kompromisszumot tudnak kötni. A Vízöntő számára mások véleménye nem bír túl nagy jelentőséggel, így amikor a Mérleget rosszul érinti egy mástól származó megjegyzés, azt túlérzékenységgel vádolja meg. Boldog lesznek együtt, még akkor is, ha a szex nem tökéletes. Egy érzéki kapcsolat lehetősége áll fenn, és egy jó házasság esélye.

Mérleg és Halak szerelmi kompatibilitás

Közös a vonzalom, de ritkán tart sokáig. Mindketten szentimentálisak és gyengédek. Bizonyos szempontból hasonlítanak: mindketten szeretnék, ha a valóság helyett az ő romantikus látomásaik érvényesülnének. A Mérleg az emberek nagy részével képes jól kijönni, a Halak viselkedése viszont valamivel diszkriminatívabb, amely néha a vitájuk forrásának is bizonyulhat. A Mérleget nagyon lehangolja a szomorú, panaszkodó Halak, és előbb utóbb belefárad abba, hogy az utóbbi mindig valaki másra szeretne támaszkodni. A Halak viszont azt nem nézi jól szemmel, hogy a Mérleg érdeklődése oly sok mindenre kiterjed. Ha vitára kerül sor, akkor a Halak egyszerűen elhagyja magát. Szomorúan hangzik? Igen, eléggé.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel