Címlap Bemelegítő Szűz - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szűz - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A Szűz tényleg szűzies és prűd? Mindenkit megőrjít tisztaságmániájával, zárkózottságával, vagy vannak olyan csillagjegyek, melyekkel tökéletesen összeillik és ha feloldódik vad szexbe gabalyodik? Íme a jegy szülötteinek kompatibilitás horoszkópja, melyből megtudhatjátok kivel is érzi a legjobban magát ágyban, szerelemben, életben!

Szűz és Kos szerelmi kompatibilitás

A Kos merészsége valószínűleg felcsigázza az alapvetően félénk, visszahúzódó Szüzet egy időre. A szexuális igényeik azonban annyira különböznek, hogy nagy türelemmel kell viseltetniük egymás iránt, ha sikeres kapcsolatban akarnak élni. A Kos szenvedélyei impulzívak és közvetlenek, a Szűz szexualitása azonban inkább rejtélyesebb és több időbe telik, míg felszínre kerül. Más területeken a Kos teli van izgalmas új tervekkel és ötletekkel és persze ragaszkodik ahhoz, hogy ő legyen a főnök. A Szűz kritikus és aprólékoskodó, és szereti, ha úgy mennek a dolgok ahogyan ő akarja. A kapcsolat ettől függetlenül működőképes lehet, de mindkét fél részéről komoly erőfeszítéseket igényel a dolog. Egyébként a kapcsolat a nem túl kellemes végkimenetellel is bírhat, míg egy sikeres házasság esélye kábé 50 százalék.

Szűz és Bika szerelmi kompatibilitás

Szerelem lesz első látásra – mindkettő érdeklődését ugyanolyan, intellektuális jellegű témák keltik fel. A Szűz az együttlét alatt az egyszerűséget kedveli, és bár a Bika ezt nem ellenzi, stílusa zavaró lehet a Szűz számára. Az élet más területén azonban nem ütköznek problémákba, hiszen a Bika állhatatossága és a Szűz éles elméje jó kombinációnak bizonyulhat egy sikeres csapathoz. A Bika figyelemmel kíséri a költekezést, amellyel könnyedén elnyerheti a szintén takarékos Szűz tetszését. Könnyen elképzelhető, hogy jó kapcsolatot alakítanak ki, viszont ehhez mindkét fél részéről sok türelem szükséges.

Szűz és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Mivel mindkét jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ezért az élet dolgait annak értelmén elgondolkodva közelítik meg. A hasonlóságok itt azonban be is fejeződnek: az Ikrek számára a Szűz könnyen unalmas teremtménynek bizonyulhat. A Szűz fejében ugyanis pontos elképzelések vannak arról, hogy egy partnernek miféle szexuális viselkedést kell tanúsítania. Ennek nem teljesülése esetén kritizálni kezdi az Ikreket, aki viszont valaki másnál talál vigasztalásra vagy éppen máshol kezd el partner keresgélni. A szenvedély így kihűl, a szex mehet a levesbe. Ez igen rövid kapcsolatnak bizonyulhat, amelynek sajnos kevés esélye van kiállni az idő próbáját.

Szűz és Rák szerelmi kompatibilitás

A Rák érzelmi alapú döntéseivel ellentétben a Szűz analitikus személyiség, de ezek a tulajdonságok annyira jól el tudnak vegyülni, hogy igazából a különbségnek sok jelentőssége nincs. A Szűz gyakorlatias, ő adja a kapcsolat alapját. A Rák jóval érzelmesebb teremtmény, aki örömét leli a kapcsolatban. A hálószobában tökéletesen kiegészítik egymást, olyannyira, hogy ezen kapcsolatnak az egyik veszélye az, hogy túlságosan gondoskodni akarnak egymásról. Mindketten szeretnek ugyanis gondoskodni a másikról, túlságosan is, amely néha már elviselhetetlenné is válik. Szeretik túlbeszélni a dolgokat, így szükséges az is, hogy egyikőjük határozottságával úrrá legyen ezen, ha valaha bármit is el akarnak érni. Ez a párosítás igen érdekes lehet, főleg akkor, ha a Szűz egy kicsit kevésbé „terheli túl” szeretettel Rák párját.

Szűz és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

Itt nagyon jó esélyekkel indulhat egy boldog kapcsolat. A nagylelkű Oroszlán képes felülemelkedni a Szűz alapvetően kritikus természetén, míg az utóbbit büszkeség tölti el az Oroszlán érdemei és eredményei hallatán, illetve annak jó természete és humora végett. A Szűz hozza a kapcsolatba az érzelmi csúcspontokat és a megértést a szex során, így ez az Oroszlán állhatatosságával párosítva jó esély van arra, hogy mindketten kielégítik partnereik igényeit. Az övéké azon kapcsolatok egyike, ahol mind a gyors flörtnek, mind a hosszú kapcsolatnak is esélye van.

Szűz és Szűz szerelmi kompatibilitás

A szex terén mindketten visszafogottabbak, mivel véleményük szerint a szerelem az alapja valami jóval fontosabb dolognak - az életre szóló kapcsolatnak. Mindketten felelősségteljesek, érzékenyek, intelligensek és komolyan veszik a szerelmet. Soha nem unatkoznak együtt, mivel szenvedélyeik azonosak. A hálószobabéli elvárások nem túl nagyok és nem is bonyolultak, így arra ritkán van panasz. Egy rövidebb affér és egy házasság is belefér, bár az utóbbi esetben meg kell küzdeniük azzal is, hogy ki lesz a vezér kettejük között - ettől függetlenül viszont túl sok a közös bennük ahhoz, hogy hosszútávon ne működjön a kapcsolat.

Szűz és Mérleg szerelmi kompatibilitás

A Szűz a saját szabályai szerint él, a Mérleg viszont teljesen más természetű teremtés. Vannak egyéb eltérések a személyiségeik között. A Szüzet jobban érdekli a pénz, mint a szex, amelyet a Mérleg megbocsájthatatlannak tart. A Szűz inkább szeret otthon maradni, és nem nézi jó szemmel a Mérleg társas életét, valamint ízlését is nagyon drágának találja. Ezzel szemben a mérleg szerint a Szűz aprólékoskodó, kritizáló természettel rendelkezik, és hihetetlen mértékben rugalmatlan. A Mérleg ezt nem fogja túl sokáig elviselni, és máshol keres vigaszt magának. A Szűz jóval célratörőbben közelíti meg a szex témakörét is, és a Mérleg ezen téren való körülményessége az őrületbe kergeti. Kétes, hogy a kapcsolatból bármi jó is kisülhet-e, ha pedig házasságra kerülne a sor, akkor egy igen bonyolult frigy lesz a döntés eredménye.

Szűz és Skorpió szerelmi kompatibilitás

Nagyjából ugyanazon dolgok iránt érdeklődnek, de amikor a szexre kerül a sor, akkor túl sok különbség áll fenn a két csillagjegy szülöttei között. Nehéz jó kapcsolatot kialakítaniuk, mivel a visszafogottabb Szűznek problémát jelent lépést tartani a magát produkálni akaró Skorpióval, és nem is érti, mire jó a nagy felhajtás. A Skorpiót minden ok nélkül féltékenységi rohamok kapják el, még akkor is, ha a Szűz minden szempontból hűséges párnak bizonyult. Általában nehéz egyetértésre jutniuk, hiszen a Skorpió néha kegyetlenül őszinte, míg a Szűz igyekszik figyelembe venni más(ok) szempontjait is. A kapcsolat spirituális része működőképes lehet egy darabig, de ha annak vége, akkor a Skorpió valószínűleg új szexpartner után néz majd. Itt valószínűleg a barátság a lehető legműködőképesebb ötlet.

Szűz és Nyilas szerelmi kompatibilitás

A Nyilas szerelemről való elképzelései az őrületbe kergetik a Szüzet. A Nyilas meg sem próbálja megérteni a Szűz szükségleteit; míg az rendet és egyszerűséget keres, az előbbi „megelégszik” az új kalandokkal és az izgalmakkal. A Szűz hosszú távú elkötelezettséget keres, míg a Nyilas azt akarja, ha szabadon kóborolhatna. Mivel a Szűz nem fektet túl nagy hangsúlyt a szexre, ezért a Nyilas úgy érzi, jogos az az igénye, hogy új partner után nézzen. Egy hétit talán képesek együtt maradni, de életük hátralévő részére biztos, hogy nem.

Szűz és Bak szerelmi kompatibilitás

A Szűz rendezett elméje nagyon jól illik a Bak önfegyelméhez és a kemény munkára való hajlamára. Mindketten büszkék otthonukra, jobb szeretik, ha sok ismerős helyett csupán néhány közeli baráttal tartják a kapcsolatot. Csodálják egymás intellektuális képességeit. A szex terén lehetnek félreértések, de mivel nagyon jól ismerik egymást, ezért ezen félreértések hosszú távon sem okoznak problémát. Bár a kapcsolatból hiányozhat a romantika, - ezen a téren ugyanis mindketten kicsit visszafogottabbak - általában véve nagyon jó alappal rendelkeznek ahhoz, hogy egy tartós kapcsolat valósuljon meg kettejük között.

Szűz és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

Mindkettejüket inkább az értelmi, mint érzelmi gondolatok jellemzik; míg a Szűz az élet sötétebb oldalát látja, a Vízöntő képzelőereje optimizmussal teli szárnyal. Nem jellemző, hogy erőteljes testi vonzalom lenne kettejük között. A Vízöntőnek arra van szüksége, hogy kimozduljon, bulizzon, ismerősei legyenek, míg a Szűz inkább egy csendes létre vágyik, néhány közeli jó baráttal. Köztük aligha lesznek érdekes, erotikus játszadozások, mivel a gyakorlatias Szűz gyakorta illeti kritikával a Vízöntő nagylelkűségét. Nagyon különbözőek a céljaik: a Vízöntőnek az a lényeg, hogy minél többet brillírozzon, míg a Szűz a legnagyobb hatékonyságra törekszik dolgaiban. A sikeres házasság lehetséges, amennyiben erős érzelmek kötik őket össze egymással.

Szűz és Halak szerelmi kompatibilitás

A szerelem szorosan összefügg a stabilitással, a testi szükségletekkel és az intellektuális kompatibilitással. A Halak számára a szerelem a szépséges és az érzelmi élményeket jelenti, míg a Szűz óvatos, visszahúzódó hozzáállása a szexhez nem képes a Halak végtelen vágyainak teljesítésére. A házasság valószínűleg kudarcra van ítélve.

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel