Címlap Bemelegítő Oroszlán - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Oroszlán - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A királyoknak vajon kijár a királyi tisztelet az ágyban is? Melyik csillagjegytől kapnak meg mindent, mi szemnek, szájnak ingere és kivel elégíthetik ki csillapíthatatlan vágyukat? Az Oroszlánok legújabb horoszkópunkból megtudhatják kivel illenek igazán össze!

Oroszlán és Kos szerelmi kompatibilitás

Mind a Kos, mind pedig az Oroszlán agresszív temperamentummal bír. Mindkettő önérzetes és szeretnek vezető szerepben lenni a kapcsolaton belül – a Kos túl agresszív ahhoz, hogy megelégedjen a második hellyel, az Oroszlánnak pedig szüksége van a folyamatos csodálatra. Ez különösen igaz akkor, ha a Kos megengedi néha az Oroszlánnak, hogy a figyelem középpontjába kerüljön. A rivaldafény megosztása náluk oda-vissza alapon működik, mivel a Kosnak is szüksége van néha arra, hogy szerepeljen. A kapcsolatukat nagyban segíti az a tény is, hogy a szexualitás terén is nagyon hasonlítanak. Ha az egyikőjük képes odafigyelni a másik érzelmi igényeire és törődéssel viseltetni az irányába, akkor annak egy stabil és hosszú kapcsolat lehet a gyümölcse.

Oroszlán és Bika szerelmi kompatibilitás

Mindketten nagyon önfejűek és nem hajlandók egy arasznyit sem engedni. Az Oroszlán csak mérgesebb, a Bika pedig még inkább megmakacsolja magát. Az Oroszlán természetesnek tekinti, hogy ő legyen a vezér a hálószobában. A Bika hajlandó az Oroszlán figyeleméhségét kielégíteni, de cserébe elvárja, hogy az viszonozva legyen. Az Oroszlán szeret uralkodni, de a Bika – bármennyire is makacs és türelmes – fogja végül kirobbantani a vitát, ha az igényeit elhanyagolva érzi. A Bikát visszataszítja az Oroszlán felelőtlen költekezési szokásai. A Bika makacsul megtagadja az Oroszlán imádatát, viszont az Oroszlán túlságosan én-központú ahhoz, hogy megadja a Bika számára azt, amire szüksége van. A két fél között erőteljes fizikai és érzelmi vonzódás van, de túl sok akadály bukkan fel közöttük ahhoz, hogy azt átlépjék.

Oroszlán és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Egy szenvedélyekkel teli párosról beszélünk, akik élvezik egymás társaságát. Az Oroszlán szívből, míg az Ikrek inkább racionálisabban éli meg ezt a szeretetet. Ez utóbbi jóval stabilabb is, a hangulatfüggő Oroszlán azonban nem képes az Ikrek lelki stabilitását befolyásolni, bármennyire is követeli magának az Oroszlán a szeretet – vagyis mennyiségben jóval többet, mint az Ikrek abból adni hajlandó. Ez néha problémákhoz vezethet, de olyannyira jól érzik magukat egymással, hogy az ilyen apró problémákkal nem is törődnek. Mind az Ikrek, mind pedig az Oroszlán erős vágyat érez egy szenvedélyes, érzelmes élet iránt, bár az előbbi váltakozó vágyai miatt az Oroszlán számára örök rejtély marad. Összességében egy elfogadható kapcsolatról beszélünk, sőt, még egy biztos házasság is szóba jöhet.

Oroszlán és Rák szerelmi kompatibilitás

 

Általában ez jó kombinációnak bizonyulhat, mivel a Hold (a Rák bolygója) visszaveri a Nap (Oroszlán) fényét. Az Oroszlán rendelkezik azzal a képességgel, hogy az egyébként ingadozó hangulattal bíró Rákot megnyugtassa. Az erős, nagylelkű és nyitott Oroszlán tökéletes párja a bizonytalanságban szenvedő Ráknak, amely a kapcsolatból nyeri a bizalom érzését és azt, hogy van, akire számíthat. Másrészt viszont az Oroszlánnak szüksége van arra, hogy hízelegjenek neki, illetve dicsérjék őt, különösen a szex terén, ahol ő kell, hogy domináljon. Ha a Rák képes arra, hogy hagyja az Oroszlánt a hálószobában uralkodni, akkor egy szenvedélyes és sikeres házasságnak lehetünk tanúi eme két csillagjegy szülöttei között.

Oroszlán és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

Ez a kombináció igen kompatibilisnek bizonyulhat, bár ez nem minden esetben van így. A hálószobában - pont ugyanúgy, mint bárhol máshol - az Oroszlán elsősorban magára gondol csak, így elsősorban az a kérdés, hogy képes-e abból hogy „én” eljutni odáig, hogy „mi”. Mindkét Oroszlán nagyon romantikus és még szexuálisan is összeillenek, olyannyira, hogy a szex túlzásba vitele még perverzióknak is utat engedhet, amelyből teljes mértékben hiányzik az érzelem. Hagyniuk kell, hogy a másik is tündökölhessen szerelmük fényében és alkalomadtán megosztani a dobogó tetején lévő helyet. Ez persze nem mindig lehetséges, de amikor mégis, akkor: éljen a király, éljen a királynő!

Oroszlán és Szűz szerelmi kompatibilitás

Itt nagyon jó esélyekkel indulhat egy boldog kapcsolat. A nagylelkű Oroszlán képes felülemelkedni a Szűz alapvetően kritikus természetén, míg az utóbbit büszkeség tölti el az Oroszlán érdemei és eredményei hallatán, illetve annak jó természete és humora végett. A Szűz hozza a kapcsolatba az érzelmi csúcspontokat és a megértést a szex során, így ez az Oroszlán állhatatosságával párosítva jó esély van arra, hogy mindketten kielégítik partnereik igényeit. Az övéké azon kapcsolatok egyike, ahol mind a gyors flörtnek, mind a hosszú kapcsolatnak is esélye van.

Oroszlán és Mérleg szerelmi kompatibilitás

Mindkét jegy szülött képes párja igényei és vágyai kielégítésére. Az Oroszlánt jobban érdekli a szerelem testi része, de stílusával képes a Mérleget levenni a lábáról - szó szerint. A Mérleg kissé határozatlan, így az Oroszlán könnyedén uralja a közös szi8tuációkat. Az Oroszlán inkább érzékeny, míg a Mérleg érzelmesebb, de mindketten hatalmas örömüket lelik a szexben. A hálószobában eltöltött időszak folyamatos élvezetek forrása lesz számukra. Amennyiben nézeteltérésük származna, azon könnyedén felülemelkednek, mivel a Mérleg jóval együttműködőbbnek bizonyul problémák esetén, annak legjobb fegyvere az Oroszlán „ellen” a megfelelő stratégia felállítása és a tapintat alkalmazása. A tüzes kapcsolat könnyen szerető házassággá válhat.

Oroszlán és Skorpió szerelmi kompatibilitás

A szexuális vonzódás szinte azonnal megjelenik, egyenlő mértékben, viszont az Oroszlán nehezen boldogul a Skorpió féltékenységével és birtokolni vágyásával. Az érzelmileg intenzív Skorpiónál az Oroszlán sokkal derűlátóbb, így ez a két elég erős akaratú csillagjegy szülöttei általában érzelmileg igen heves pillanatokat élnek át kapcsolatuk során. Általában ezekben a fajta kapcsolatokban a „romantika” mind olyan kevésbé van jelen, de képesek arra, hogy egy hosszú, érzéki és szeretetteljes kapcsolatot ápoljanak.

 

Oroszlán és Nyilas szerelmi kompatibilitás

Mindketten osztoznak a szabadság, kalandok és az új emberekkel való találkozás iránti vágyban. Szeretik szórakoztatni magukat, és a szerelmet ugyanúgy szórakozásnak is tekinteni. A szexuális igényeik is nagyjából egyenlők, a Nyilas stimulálni és inspirálni is képes az Oroszlánt, míg az képes Nyilas partnerét hűségesebbé varázsolni. A kapcsolat tökéletes, a boldog házasság pedig szinte garantált.

 

Oroszlán és Bak szerelmi kompatibilitás

A rendszerető Bak nem képes sem megérteni, sem pedig elfogadni az Oroszlán impulzív természetét. Az Oroszlán megbocsájt és elfeled dolgokat, a Bak pedig ritkán felejt, és sokáig megőrzi sérelmeit. Az Oroszlán úgy véli, hogy a Bak teli van szeretettel, de túlságosan takarékoskodik annak kimutatásával. A Bak valójában nem a leginkább Oroszlánhoz illő partner képzelőerejének hiánya miatt; a Bak sokkal szenvedélyesebb az ágyban, így ott sem a legideálisabb párosítás. Mindkettő csillagjegye olyan tulajdonságokkal bír, amelyet dominánsként jellemezhetünk, és az a mindennapi életük során meg is mutatkozik. Szinte teljes ellentétjei egymásnak oly módon, hogy egy boldog házasság esélyei valószínűleg a nulla környékén mozognak.

Oroszlán és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

Az Oroszlán képtelen rávenni párját az együttműködésre, illetve arra, hogy megadja neki azt az imádatot, ami szerinte jár, a Vízöntő pedig neheztel az Oroszlánra azért, mert az mindenáron uralkodni próbál. A függetlenséget különbözőképpen látják: a Vízöntő számára új dolgok, élmények kipróbálását jelenti, míg az Oroszlán számára egy csillogással teli, extravagáns életmód folytatását. A Vízöntőt az egész világ, míg az Oroszlánt kizárólag az Oroszlán érdekli. A szexuális életük hasonlóképpen nem hoz elégedettséget egyikőjük sem, annak ellenére, hogy vonzzák egymást. Az ellentétes égövi jegyek így ezt a kapcsolatot kétesélyesre hozzák ki, így az lehet jó, és lehet éppen rossz kapcsolat is.

Oroszlán és Halak szerelmi kompatibilitás

Az Oroszlán stílusa a hivalkodás és az uralkodás, míg a Halaké az átszellemültség és a miszticizmus. A különbségeiknek köszönhetően felcsigázzák egymás érdeklődését, de ezek olyan  különbségeknek bizonyulhatnak, amelyek együtt nem működnek jól. Az aktív Oroszlán nem érti a Halak félénkségét és csendre való vágyát, így az előbbi nem is próbálja megérteni partnere viselkedését a hálószobában. Az Oroszlánnak szüksége van a társaságra és az attól származó elismerésre, míg a Halak inkább szeret a magányban tobzódni. Az Oroszlán nehezen viseli a Halak extrém érzékenységére való hajlamát, így egy elég nehéz kapcsolatról, illetve adott esetben egy sikertelen házasságról beszélhetünk e két csillagjegy szülöttei között.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel