Címlap Bemelegítő Rák - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Rák - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

A romantikus szerelmes jól kijön a vad szexelőssel? Együtt tud maradni a lomha a pörgőssel? A Rákok most megtudhatják legújabb szex- és párkapcsolat horoszkópunkból ki illik hozzájuk!

Rák és Kos szerelmi kompatibilitás

Ez a kombinációt általában nehezen párosítható össze megfelelően. Bár az erőteljes szexuális vonzódás megszokott dolog ennél a két jegynél, a probléma inkább a személyiségeikben rejlő különbségekből ered. A Kos gondolkodás nélkül cselekszik, a Rák elővigyázatos. A Rák otthonkedvelő és családcentrikus, a Kos viszont utálja, ha fészket kell raknia. A sérelmek egyre csak gyűlnek, és semmiségeken vitatkoznak. A temperamentumuk közötti különbségek az ágyban is jelentkeznek, inkompatibilitást okozva. A párkapcsolat inkább egy viharos tengere hasonlít, így egy esetleges házasság is hajótöréssel végződhet.

 

Rák és Bika szerelmi kompatibilitás

Ez általában jó kombináció szokott lenni. Mindkettőnek szüksége van biztonságérzetre, és mindketten szerető és szenvedélyes természettel bírnak. A Rák egy ilyen kapcsolatba több érzékiséget és képzelőerőt képes belevinni. Szenvedélyüknél fogva nem szükséges semmiféle külső segítség ahhoz, hogy örömüket leljék egymásban. A Bika képes megérteni a Rák hangulatváltozásait, és egyúttal az ebből fakadó problémákat is elsimítja. A Bika jobban odafigyel a másikra, a Rák pedig az érzékenyebb. Az idő és a kemény munka ezt a kapcsolatot javítani fogja, mivel különböző személyiségek lévén egyikőjük gyengesége támogatja mások erősségeit. A Rák szexuális életét nagyban befolyásolja, hogy az este vitával vagy egyéb kellemetlenséggel telik-e – ha a Rák emiatt túlságosan sokszor tagadja meg az együttlétet emiatt, ez könnyedén egy falat von kettejük közé. Egymás problémáinak megértése sokat segít egy kellemes kapcsolat kialakításában. Lehetséges a sikeres házasság is, amennyiben mindkét fél hajlandó többet adni, mint kapni.

Rák és Ikrek szerelmi kompatibilitása

Az Ikrek csillogása rögtön izgalomba hozza a Rákot, aki viszont nem találja a hőn áhított magabiztosságot a csapongó Ikrek mellett. A Rák magabiztossága egyre csökken az Ikrek mellett, aki kettőjük közül jobban élvezi az örömöket. Az Ikrek zabolátlan szexuális vágyai problémák forrásának bizonyulhat a Rák számára, aki inkább otthonszerető típus és akár meglenne egész életében úgy is, hogy kizárja a külvilágot. Az Ikrek viszont szeret emberek közé menni és szereti, ha sokan veszik őt körül, így ő egy ilyen helyzetben könnyedén érezheti úgy, hogy saját otthonában zárják börtönbe, elviselhetetlenné téve számára az életet. Bár kettejük kapcsolata érzelmekkel teli, egy hosszú távú kapcsolat itt ez esetben esélytelennek bizonyulhat.

 

Rák és Rák szerelmi kompatibilitás

Sok bennük a közös vonás, és ez általában a probléma fő forrása szokott lenni – túl hasonlóak ugyanis ahhoz, hogy boldogok legyenek egymással. Mindketten nagyon érzékenyek, amely könnyedén érzelmi problémákhoz vezethet. Mindketten a főszerepet akarják játszani a szexben, amely gyakran egymás kritizálásába és vitákba torkollik. A szavakat és tetteket túlságosan betű szerint veszik, amely így számukra folyamatos fájdalom és nyugtalanság forrásává válik. Általában mártírként szeretik látni és láttatni magukat, így ha a másik ez nem látja bennük, akkor az mély megdöbbenéssel fogadják. Sok időt elvesztegetnek ebben a kapcsolatban, amelyet ha másra fordítanak, talán jobban járnának. Fizikailag vonzónak tartják egymást, amely a kapcsolatukat kimondottan érzékivé teheti. A sikeres házassághoz elsősorban jóakarat és egymás kölcsönös megértése szükséges.

Rák és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

Általában ez jó kombinációnak bizonyulhat, mivel a Hold (a Rák bolygója) visszaveri a Nap (Oroszlán) fényét. Az Oroszlán rendelkezik azzal a képességgel, hogy az egyébként ingadozó hangulattal bíró Rákot megnyugtassa. Az erős, nagylelkű és nyitott Oroszlán tökéletes párja a bizonytalanságban szenvedő Ráknak, amely a kapcsolatból nyeri a bizalom érzését és azt, hogy van, akire számíthat. Másrészt viszont az Oroszlánnak szüksége van arra, hogy hízelegjenek neki, illetve dicsérjék őt, különösen a szex terén, ahol ő kell, hogy domináljon. Ha a Rák képes arra, hogy hagyja az Oroszlánt a hálószobában uralkodni, akkor egy szenvedélyes és sikeres házasságnak lehetünk tanúi eme két csillagjegy szülöttei között.

Rák és Szűz szerelmi kompatibilitás

A Rák érzelmi alapú döntéseivel ellentétben a Szűz analitikus személyiség, de ezek a tulajdonságok annyira jól el tudnak vegyülni, hogy igazából a különbségnek sok jelentőssége nincs. A Szűz gyakorlatias, ő adja a kapcsolat alapját. A Rák jóval érzelmesebb teremtmény, aki örömét leli a kapcsolatban. A hálószobában tökéletesen kiegészítik egymást, olyannyira, hogy ezen kapcsolatnak az egyik veszélye az, hogy túlságosan gondoskodni akarnak egymásról. Mindketten szeretnek ugyanis gondoskodni a másikról, túlságosan is, amely néha már elviselhetetlenné is válik. Szeretik túlbeszélni a dolgokat, így szükséges az is, hogy egyikőjük határozottságával úrrá legyen ezen, ha valaha bármit is el akarnak érni. Ez a párosítás igen érdekes lehet, főleg akkor, ha a Szűz egy kicsit kevésbé „terheli túl” szeretettel Rák párját.

Rák és Mérleg szerelmi kompatibilitás

Ez a páros teljesen különböző szinten létezik: a Rák szerelmet akar, és azt, hogy érzelmileg átitatott legyen a kapcsolat, míg a Mérleg a tökéletes intellektuális egyesülést kutatja. Ez utóbbi nehezen is boldogul a Rák ingadozó temperamentumával. A Mérleget ugyan vonzzák ezek az ingadozások, de jobb szereti távol tartani magát a bajoktól, problémáktól. Ha a Rák meg akarja tartani a Mérleget, akkor jobban teszi, ha némi izgalmat és csillogást visz a hálószobába – főleg azért, mert partnere könnyen olajra léphet, ha a helyzet – mármint a szexuális része – sokáig változatlan marad. A kapcsolat ettől függetlenül lehetséges, a házasság esélye viszont szinte a valószínűtlennel határos.

Rák és Skorpió szerelmi kompatibilitás

Az ellentmondásokat nem tűrő Skorpió tökéletes párja lehet a halk szavú Ráknak. A Skorpi ereje és szükségletei uralhatják a kapcsolatot, és ez valójában pontosan az, amire a Rák vágyik, cserébe a Rák birtoklási vágya a Skorpiót nagyfokú biztonságérzettel ajándékozza meg. A Rák csodálja a Skorpió erejét míg az tökéletes menedéket talál párja érzelmi elkötelezettségében. A szex terén a Rák az érzékenyebb, míg a Skorpió a szenvedélyesebb. A Rák azon vágya, hogy kielégítse partnerét segít elkerülni az e témában esetleg előkerülő problémákat. A Skorpió féltékenységre való erőteljes hajlamának nincs alkalma felszínre törni, mivel a Rák elkötelezettségével bizonyítja hűségét. A szerelem így egyre csak növekszik, így ennek a szenvedélyes kapcsolatnak jó esélye van egy tökéletes házassággá fejlődnie.

Rák és Nyilas szerelmi kompatibilitás

Általában különbözőek a céljai és a vágyaik, mivel a Nyilas szeret kalandozni, és nem szeret biztosra ígérni, viszont a Rák biztos akar lenni a szerelmében és partnerében, amelyet az előbbi nem képes számára biztosítani. A Rák a jövőért él, míg a Nyilas a jelennek. A Rák féltékenysége fokozódhat a Nyilas látszólag csapongó életstílusát látva, míg ez utóbbit untatja a Rák függőség iránt való igénye – ha ez túl messzire megy, akkor a Nyilas könnyedén új kapcsolatokat és akár új partnert is kereshet, amelyen a Rák igen megsértődik. Szex terén a Nyilas nagyon aktív, a Rákok többségének igényeit e téren nem nehéz kielégítenie. A Nyilast viszont ez a kielégületlenség és a depresszió érzésével töltheti meg, amely könnyedén új partner karjai közé vezetheti. A stabil kapcsolatra e két jegy szülöttei között igen halvány esély van.

Rák és Bak szerelmi kompatibilitás

A Bakok nem igazán képesek túl sok figyelmet szentelni partnerüknek, amely nem váltja ki a Rák tetszését. A Bak egyszerűen túl sok egyéb dolog iránt érdeklődik. Mindketten jól bánnak a pénzzel, így anyagi problémák nem fordulnak elő a kapcsolatuk során. A pazarlás éppúgy sértés a Bak számára, mint az feltűnősködés. A Bak hűséges és elkötelezett társ, amellyel a pozitívabb beállítottságú Rákok elégedettek lehetnek, még ha ez néha kicsit unalmasnak tűnhet is számukra. Erőteljes szexuális vonzalom van jelen a két jegy között, így a hálószobában mindig tökéletesen alakulnak a dolgok, míg a Rák el nem unja magát valami apróság miatt. A kapcsolat instabil, a házasság pedig inkább elkerülendő.

Rák és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

A szórakozást kedvelő Vízöntő túlságosan kiszámíthatatlan lesz a sebezhető Rák számára. A Rák túlságosan stabil életet akar, a Vízöntő viszont mindig új kalandokat kutat fel magának. Szeretik megosztani történeteiket a világgal, míg a Rák a személyes, intimebb kapcsolatokat kedveli. Az ízlésük is gyökeresen eltér; a Rák inkább konzervatív, míg a Vízöntő ennek pontosan az ellentettje. A Rák nem tűri, hogy igényei kielégítetlenül maradjanak, míg a Vízöntő nagyon jó abban, hogy kivonja magát az érzelmi kötelmek alól. Egy ideig nem jelent gondot a közös „hang” megtalálása a hálószobában, viszont annak az esélye, hogy a kapcsolat tartósnak bizonyuljon, nem túl nagy, hacsak az egyikőjük nem hajlandó alávetni magát a másik akaratának.

Rák és Halak szerelmi kompatibilitás

Ez egy szeretetteljes és érzékeny párosítás, akik képesek egymás egóját az egekbe emelni. A Halak képzelőereje nagyszerű, és a Rák állhatatosságával párosítva meg tudják egymás álmait valósítani. A Halak romantikát biztosít a Rák számára, míg az utóbbi a Halak szükségleteinek kielégítésére fektet nagy hangsúlyt. A szex terén is nagyszerű partnerei egymásnak, bár valószínűleg a Rák a dominánsabb, amely a Halak különcségének tudhat be a szerelmi ügyek tekintetében. Ha vita merül fel, az általában gyorsan elmúlik, általában az ágyban. Akár éjjel-nappal egymással tölthetik az idejüket, így ez a két csillagjegy ideális házasságnak adhat teret.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel