Címlap Bemelegítő Ikrek - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Ikrek - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Melyik csillagjegy, melyikkel illik össze? Jól kijönnek, vagy veszekszenek? Oltárit szexelnek, vagy bottal sem piszkálnák meg egymást? Most az Ikrek tudhatják meg ki illik hozzájuk!

Az Ikrek és az Oroszlán szerelmi kompatibilitása

Egy szenvedélyekkel teli párosról beszélünk, akik élvezik egymás társaságát. Az Oroszlán szívből, míg az Ikrek inkább racionálisabban éli meg ezt a szeretetet. Ez utóbbi jóval stabilabb is, a hangulatfüggő Oroszlán azonban nem képes az Ikrek lelki stabilitását befolyásolni, bármennyire is követeli magának az Oroszlán a szeretet – vagyis mennyiségben jóval többet, mint az Ikrek abból adni hajlandó. Ez néha problémákhoz vezethet, de olyannyira jól érzik magukat egymással, hogy az ilyen apró problémákkal nem is törődnek. Mind az Ikrek, mind pedig az Oroszlán erős vágyat érez egy szenvedélyes, érzelmes élet iránt, bár az előbbi váltakozó vágyai miatt az Oroszlán számára örök rejtély marad. Összességében egy elfogadható kapcsolatról beszélünk, sőt, még egy biztos házasság is szóba jöhet.

Ikrek és Kos szerelmi kompatibilitása

Ez a kapcsolat jól eséllyel alakulhat kitűnően, hiszen mind a Kos, mind pedig az Ikrek egy fáradhatatlan, aktív és örömmel kutatják az új ismereteket. A Kos uralkodásra való hajlamát nagyban korlátozza az Ikrek találékonysága. Az Ikreknek nincsenek szexuális előítéletei, viszont energiáinak köszönhetően a kielégülés más módját is kereshetik, de diszkréten. A Kos dinamikus és intelligens, az Ikrek pedig sokoldalú és találékony. Valószínű, hogy inkább a Kos a domináns a szexualitás terén, míg az Ikrek nagy élvezettel gondolja ki újabb és újabb módjait annak, hogy partnere érdeklődését és vágyait ébren tartsa. Egy esetleges házasság is igen sikeresnek bizonyulhat.

 

Ikrek és Rák szerelmi kompatibilitása

Az Ikrek csillogása rögtön izgalomba hozza a Rákot, aki viszont nem találja a hőn áhított magabiztosságot a csapongó Ikrek mellett. A Rák magabiztossága egyre csökken az Ikrek mellett, aki kettőjük közül jobban élvezi az örömöket. Az Ikrek zabolátlan szexuális vágyai problémák forrásának bizonyulhat a Rák számára, aki inkább otthonszerető típus és akár meglenne egész életében úgy is, hogy kizárja a külvilágot. Az Ikrek viszont szeret emberek közé menni és szereti, ha sokan veszik őt körül, így ő egy ilyen helyzetben könnyedén érezheti úgy, hogy saját otthonában zárják börtönbe, elviselhetetlenné téve számára az életet. Bár kettejük kapcsolata érzelmekkel teli, egy hosszú távú kapcsolat itt ez esetben esélytelennek bizonyulhat.

Ikrek és Mérleg szerelmi kompatibilitása

Ez a két csillagjegy intellektuális szempontból nagyon jó párosítás – ezen kívül más szempontból is nyerő párnak bizonyulhatnak. Mindketten nehéznek találják irányítani szenvedélyeiket, így a partnerkapcsolat ideálisnak mondható – mindketten hasonló érdeklődési körrel bírnak, természetüket tekintve – ha egy bírósági tárgyalótermi hasonlattal élünk – akkor a Mérleg a bíró, az Ikrek pedig az esküdtszék. A mély egyetértés a hálószobában is megnyilvánul, így szexuális életük soha nem válik unalmassá. Mindent összevetve, tökéletes kapcsolatról beszélünk, a házasság pedig egy szerető, boldog házaséletet élő párt hoz majd kettejük esetében.

 

Ikrek és Bika szerelmi kompatibilitás

Nem túl ígéretes párosítás, bár eleinte A Bika jól válaszol az Ikrek csillogására, illetve az Ikreket lenyűgözi a Bika nem túl komplikált, nyílt természete. Az Ikrek imádja azonban a változást és az új, meglepő dolgokat, amit a Bika élesen ellenez. A szexuális életüket nagyban befolyásolja az Ikrek igen változékony hangulata. Az Ikrek játékos gyermekként viselkedik az egyik percben, a másik percben pedig könnyedén „vadállattá” változik – és ez igaz a szexuális étvágyát tekintve is. A tipikus Bika reakció pedig az lesz, hogy valaki más ágyába köt ki végül az Ikrek. A kapcsolat tartóssága is kérdéses, a házasságra pedig nem túl jók a kilátások.

 

Ikrek és Skorpió szerelmi kompatibilitás

Az Ikrek képzelőereje és a Skorpió dinamizmusa jó kombinációnak bizonyulhat, főleg ha képesek egymással jól kijönni. A szexuális élet terén nincs probléma, de ez egy kapcsolathoz nem elegendő. Az Ikrek az a fajta, aki próbál minél teljesebb életet élni, szemben a Skorpióval, aki elsősorban érzéki, szenvedélyes, követelőző, féltékeny és rugalmatlan – az Ikrek felszínesebb, könnyedebb, változékonyabb, vagyis társas lény és nem annyira élvezi a magányt, mint a Skorpió. Ez valószínűleg azon kapcsolatok egyike, ahol meg kell küzdeni annak megmaradásért; ennek megfelelően egy esetleges házasság is hasonló akadályokkal néz szembe.

 

Ikrek és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

A Vízöntő uralkodó bolygója, az Uránusz teli van meglepetésekkel és hirtelen változásokkal, amely az Ikreknek tökéletesen megfelel. Képesek alávetni magukat a Vízöntő akaratának, így sok kellemes élmény várja őket a hálószobában. Emellett mindketten szeretnek társaságba járni, és nagyon sok olyan tevékenységet végeznek, amelyek nem adnak okot a másiknak a féltékenykedésre. Mindkettejük nagy mértékben érez szexuális vonzalmat egymás iránt; a Vízöntő emellett még az Ikrek külsejét is igen vonzónak találja. Ez  a párosítás tökéletesnek bizonyulhat a hálószobában és fantasztikus barátok is lehetnek – érdekes kapcsolatnak bizonyulhatnak, amelyből még egy elbűvölő házasság is kialakulhat.

Ikrek és Bak szerelmi kompatibilitás

Szexuális igényeik és jellemük különböző – az Ikrek általában könnyedebb és könnyebben elcsábuló típusok, míg a Bakok óvatosabbak, elkötelezettebbek, így az utóbbinak nehéz dolga lesz, ha meg akarja zabolázni a flörtölésre könnyen kapható Ikreket. Minden türelmére szükség van ahhoz, hogy partnerét „kézben” tartsa, sőt, ahhoz, hogy a szexuális kapcsolatuk is rendben legyen, az Ikreknek még el is kell vonnia a Bak figyelmét annak karrierjéről és a problémákkal, ami azzal jár. A kezdeti érdeklődés így sajnos nem fog sokáig kitartani.

 

Ikrek és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Ennél sokoldalúbb és életerősebb párt keresve sem találhatnánk. Fantasztikus párbeszédeket vezényelnek le, rengeteg barátjuk van és együtt óriási bulikat tudnak összehozni. A szexben minden szép és jó – ez egyrészt kellemesnek bizonyulhat mindkét fél számára, a stabilitáshoz, amelyre egy jó kapcsolatnak szüksége van, nem nagyon járul hozzá. Ennek ellenére, mivel pontosan tisztában vannak azzal, hogy a másik mit kedvel és mitől irtózik, hatalmas szerelem kerekedhet ki a kapcsolatból, amely nem ritkán házasságba fog torkollni. Ha ilyen ismerőseink vannak, akkor minden bizonnyal ők lesznek a legérdekesebb pár a barátaink körében.

 

Ikrek és Szűz szerelmi kompatibilitás

Mivel mindkét jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ezért az élet dolgait annak értelmén elgondolkodva közelítik meg. A hasonlóságok itt azonban be is fejeződnek: az Ikrek számára a Szűz könnyen unalmas teremtménynek bizonyulhat. A Szűz fejében ugyanis pontos elképzelések vannak arról, hogy egy partnernek miféle szexuális viselkedést kell tanúsítania. Ennek nem teljesülése esetén kritizálni kezdi az Ikreket, aki viszont valaki másnál talál vigasztalásra vagy éppen máshol kezd el partner keresgélni. A szenvedély így kihűl, a szex mehet a levesbe. Ez igen rövid kapcsolatnak bizonyulhat, amelynek sajnos kevés esélye van kiállni az idő próbáját.

 

Ikrek és Nyilas szerelmi kompatibilitás

A csillagjegyek ellentétes pozícióján helyezkednek el, ezért mágnesként vonzzák egymást. Mindketten fáradhatatlanok, változékonyak és szeretőként nem teljesen őszinték egymáshoz. Az Ikrek hajlamos a Nyilas ágybéli viselkedését kritizálni, ami főleg akkor kellemetlen, ha egyikőjük sincs megelégedve a másik ágybéli teljesítményével. Ennek a kapcsolatnak egyéb gyenge pontjai is akadnak pont amiatt, hogy alaptermészetüknél fogva nincsenek nagy elvárásaik – így az impulzív kapcsolatuknak ugyanolyan hirtelen, mint ahogyan elkezdődött, vége is szakad. Egy házasság – ha ezek ellenére megvalósul – jól is elsülhet, bár mindkét fél részéről óriási erőfeszítésekre lesz szükség, ha azt akarják, hogy működjön.

Ikrek és Halak szerelmi kompatibilitás

Nagy a szenvedély, de hasonlóképpen nagyok a felmerülő problémák is. A Halak túlságosan érzelmes az Ikrek számára; az előbbi túl könnyen megbántódik egy-egy gondatlanul elejtett megjegyzésétől. Az Ikrek huncut és játékos, a Halak viszont érzékeny, aki nagyon sok mindent a szívére vesz, ennek köszönhetően a bizalmatlanság és gyanakvás légköre telepszik közéjük. Ez az instabilitás viszont a kapcsolatuk megrontója is, így ezt a kapcsolatot kockázatosként, illetve a házasságot boldogtalanként jellemezhetjük.

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel