Címlap Bemelegítő Bika - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel
Figyelem, felnőtt tartalom!

Bika - Szex- és párkapcsolat a többi csillagjeggyel

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Tisztában vagy vele, hogy hogy jössz ki a többi csillagjeggyel a szex, szerelem és párkapcsolat terén? Sorra vesszük most mindegyik horoszkópot és gondosan átvizsgáljuk, milyen emberrel szerencsés ágynak dőlni, lámúrba esni és hosszabb távon gondolkodni! Nézzük a Bikákat!

Bika és Kos szerelmi kompatibilitás

Mindketten nagyon érzékiek, de a Kos az, akit inkább idegesít a Bika komótossága és a képzelőerő minden hiányát tanúsító szeretkezési módszerei. Kos egy vidámságot szerető ember, aki folyamatosan szórakoztatni szeretné saját magát. A Bika számára viszont, aki ritkán tesz bármit spontán módon, ez igen idegesítőnek bizonyulhat. A Bika jól bánik a pénzzel, de a Kos még jobban tudja azt költeni. Hosszútávon eléggé kemény akadályokba ütközhet a kapcsolatuk, viszont ha elég sokáig kitartanak, akkor a Kos egy idő után értékelni fogja a Bika teremtette biztonságot és állandósságot. Ha a Bika megengedi a Kosnak, hogy átvegye a vezető szerepet, akkor mindketten új, érzéki örömök lehetőségeire bukkanhatnak. E nélkül azonban elég nehéz lesz elérni a kívánt egyensúlyt, ez esetben pedig a kapcsolat csak rövid távra korlátozódik.

Bika és Rák szerelmi kompatibilitás

Általában jó kombináció szokott lenni, hiszen mindkettőnek szüksége van biztonságérzetre, és mindketten szerető és szenvedélyes természettel bírnak. A Rák egy ilyen kapcsolatba több érzékiséget és képzelőerőt képes belevinni. Szenvedélyüknél fogva nem szükséges semmiféle külső segítség ahhoz, hogy örömüket leljék egymásban. A Bika képes megérteni a Rák hangulatváltozásait, és egyúttal az ebből fakadó problémákat is elsimítja. A Bika jobban odafigyel a másikra, a Rák pedig az érzékenyebb. Az idő és a kemény munka ezt a kapcsolatot javítani fogja, mivel különböző személyiségek lévén egyikőjük gyengesége támogatja mások erősségeit. A Rák szexuális életét nagyban befolyásolja, hogy az este vitával vagy egyéb kellemetlenséggel telik-e – ha a Rák emiatt túlságosan sokszor tagadja meg az együttlétet, ez könnyedén falat von kettejük közé. Egymás problémáinak megértése sokat segít egy kellemes kapcsolat kialakításában. Lehetséges a sikeres házasság is, amennyiben mindkét fél hajlandó többet adni, mint kapni.

Bika és Mérleg szerelmi kompatibilitás

Közös bennük a zene és a művészetek szeretete – de ezen kívül más nem nagyon. A Bika az uralkodó, és nem eléggé romantikus a Mérleg számára. A Bika szereti eltervezni az életét, a Mérleg viszont nem hajlandó ilyen elkötelezettségre és emiatt eléggé komoly összetűzések keletkezhetnek. A Mérleg nem kedveli a Bika diktátorokra jellemző természetét és gyorsan elveszti türelmét, amikor ezzel szembesül, a Bika pedig irigyli a Mérleg romantikus és kiszámíthatatlan természetét. Szexuálisan egy hullámhosszon vannak, így kellemesen eljátszanak egymással, de stabil kapcsolatról ez esetben ritkán beszélhetünk.

Bika és Bak szerelmi kompatibilitás

Mindketten jól megértik egymás személyiségét, és szeretik a pénzt, illetve az abból fakadó biztonságérzetet. A Bika türelmesebb, ezzel szemben a Bak hajlandó mindkettejük helyett erőfeszítéseket tenni. A Bika képes az óvatos és zárkózott Bakkal kapcsolatot teremteni és megadni neki azt a bátorítást, amire annak szüksége van. Mindketten szenvedélyes természetűek, az érzéki Bika pedig képes felszínre hozni a Bak természetének mélyében megbújó romantikus érzelmeket. A szex terén szinte minden ötletet képesek megvalósítani, a Bak azonban vagy túlzásokba esik, vagy, ha külső tényező erre kényszeríti, esetleg absztinenciába burkolózik. A Bikának érzékenyen kell a problémát kezelni, és tudnia kell beszélni róla, nehogy partnerét emiatt bűntudat gyötörje. Egy házasság esetén nagyszerűek a kilátások, mivel egy igen kompatibilis párról beszélhetünk.

Bika és Bika szerelmi kompatibilitás

Nem a legizgalmasabb kapcsolatok egyike, mivel mindketten inkább a biztonságot részesítik előnyben a kalandokkal szemben, illetve nem mindig kompatibilisek a szexualitás terén. A nő Bika sokkal szentimentálisabb, a férfi viszont jóval földhözragadtabb. A Bika nő képtelen elviselni a csalárdságot és nemtörődömséget. Másrészt viszont a pénz szeretetének köszönhetően mindkét fél keményen dolgozik, hűséges és gyengéd. A tökéletes megoldás az, hogy egymástól függetlenül mindketten találnak maguknak való hobbit és barátokat. Egy esetleges kapcsolat kellemesen alakulhat, a sikeres házasság viszont kérdéses.

Bika és Ikrek szerelmi kompatibilitás

Nem túl ígéretes párosítás, bár eleinte A Bika jól válaszol az Ikrek csillogására, illetve az Ikreket lenyűgözi a Bika nem túl komplikált, nyílt természete. Az Ikrek imádja azonban a változást és az új, meglepő dolgokat, amit a Bika élesen ellenez. A szexuális életüket nagyban befolyásolja az Ikrek igen változékony hangulata. Az Ikrek játékos gyermekként viselkedik az egyik percben, a másik percben pedig könnyedén „vadállattá” változik – és ez igaz a szexuális étvágyát tekintve is. A tipikus Bika reakció pedig az lesz, hogy valaki más ágyába köt ki végül az Ikrek. A kapcsolat tartóssága is kérdéses, a házasságra pedig nem túl jók a kilátások.

Bika és Oroszlán szerelmi kompatibilitás

Mindketten nagyon önfejűek és nem hajlandók egy arasznyit sem engedni. Az Oroszlán csak mérgesebb, a Bika pedig még inkább megmakacsolja magát. Az Oroszlán természetesnek tekinti, hogy ő legyen a vezér a hálószobában. A Bika hajlandó az Oroszlán figyeleméhségét kielégíteni, de cserébe elvárja, hogy az viszonozva legyen. Az Oroszlán szeret uralkodni, de a Bika – bármennyire is makacs és türelmes – fogja végül kirobbantani a vitát, ha az igényeit elhanyagolva érzi. A Bikát visszataszítja az Oroszlán felelőtlen költekezési szokásai. A Bika makacsul megtagadja az Oroszlán imádatát, viszont az Oroszlán túlságosan én-központú ahhoz, hogy megadja a Bika számára azt, amire szüksége van. A két fél között erőteljes fizikai és érzelmi vonzódás van, de túl sok akadály bukkan fel közöttük ahhoz, hogy azt átlépjék.

Bika és Szűz szerelmi kompatibilitás

Szerelem lesz első látásra – mindkettő érdeklődését ugyanolyan, intellektuális jellegű témák keltik fel. A Szűz az együttlét alatt az egyszerűséget kedveli, és bár a Bika ezt nem ellenzi, stílusa zavaró lehet a Szűz számára. Az élet más területén azonban nem ütköznek problémákba, hiszen a Bika állhatatossága és a Szűz éles elméje jó kombinációnak bizonyulhat egy sikeres csapathoz. A Bika figyelemmel kíséri a költekezést, amellyel könnyedén elnyerheti a szintén takarékos Szűz tetszését. Könnyen elképzelhető, hogy jó kapcsolatot alakítanak ki, viszont ehhez mindkét fél részéről sok türelem szükséges.

Bika és Skorpió szerelmi kompatibilitás

Sok közös tulajdonságuk van, amelyből egy az erőteljes szexuális vágyak megnyilvánulásai. Mindketten nagyon aktívak a szex terén, ettől függetlenül nem érzik szükségét annak, hogy megcsalják egymást. A különbség kettejük között az, hogy a Bika megpróbálja birtokolni a szeretőjét, mint valami értékes tárgyat, míg a Skorpió inkább érzelmi téren próbálja meg a másikat tulajdonba venni. Mind a Bika, mind a Skorpió makacs és veszélyes, ha mérges. A házasság lehetséges, ha mindketten nagyon toleráns és intelligens személynek bizonyulnak.

Bika és Nyilas szerelmi kompatibilitás

Két nagyon különböző személyiségtípusról beszélünk. Bika, aki nagyon érzéki, örömmel látja, hogy a Nyilas partner ebben, ugyanakkor haraggal tölti el a tény, hogy az egyúttal mindenhol a szerelmet keresi. Ha a Bika nem hajlandó részt venni ebben a játékban, akkor a Nyilas olyat keres, aki viszont ige. A Nyilas nagyon kevés házias tulajdonsággal bír (hacsak a csillagok megfelelő állása nem gondoskodik az ellenkezőjéről) és nem is nagyon veszi észre, hogy a Bika képességeit kihasználva biztosít számára megfelelő otthont. Lehet, hogy boldogok együtt, viszont a közös jövő e pár számára igen rövidnek bizonyulhat.

Bika és Vízöntő szerelmi kompatibilitás

A Vízöntő gondatlan hozzáállása a szerelmi ügyek iránt eleinte zavarba ejti, majd később feldühíti a szenvedélyes Bikát, aki nem szereti, ha a partnere csak játékszerként tekint rá. A Vízöntő jobb szereti szavakkal kifejezni érzelmeit, az érzéki Bikát viszont nem elégíti ki ez a fajta szerelem. A Vízöntő számára a Bika túlságosan követelőzőnek tűnik, mivel a Vízöntő a szexet, a számára szükséges dolgok listáján igen hátulra sorolja. Ez a hozzáállás a Bika számára igen lehangolónak bizonyulhat, mivel a Vízöntő nem hajlandó a konvencióknak megfelelni ezen a téren sem.

Bika és Halak szerelmi kompatibilitás

Ez egy általában igen boldog kombinációnak bizonyul. A Bika erős, határozott alak, aki a kevésbé erős akaratú Halak számára biztonságot és stabilitást hozhat a kapcsolatba, segítve valóra váltani annak álmait némi bátorítással. A szexuális harmóniájuk a Bikán múlik, bár mindketten értékelik a szépséget, művészetet, az érzékiséget és úgy általában az élet kifinomultabb dolgait. A Halakon könnyen eluralkodnak az érzelmek, de a Bika természeténél fogva könnyen visszahozza őt a valóságok talajára. Jó kilátásokkal bírnak a két jegy szülöttei egy érdekes kapcsolatra vagy akár egy jó házasságra is.

 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel