Címlap Bemelegítő
Figyelem, felnőtt tartalom!

Horoszkópok, tesztek

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2014.február

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Írta: Admin

Amilyen szeszélyes az idei tél, olyan szeszélyes a februári horoszkóp is, hiszen sokaknak vad kalandokat, forró éjszakákat ígér, míg másokat hagy parlagon heverni. Hogy neked melyik jutott? Íme!

 

Kínai szerelem és erotika horoszkóp 2014!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Írta: Admin

2014. január 31-én veszi kezdetét a Ló éve, mely a Tüzes jegyekhez méltóan igen intenzíven indítja az évet. Az új év kedvező hatásokkal köszönt az összes tüzes jegy számára, a Kigyó, Kecske és Ló jegyeket kegyeibe fogadja, de alapvetően mindenki számára vidám, életörömöktől duzzadó időszakot kínál majd 2014!

 

Szex, szerelem, párkapcsolat – Horoszkóp 2014!

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Írta: Admin

A 2014-es év a megújulás éve lesz, mindenki megkapja az újrakezdés lehetőségét, legyen szó párkapcsolatról, szerelemről, vagy az élet más területeiről. Hogy élni tudj ezekkel a lehetőségekkel először azonban meg kell szabadulnod a régi mintáidtól, berögzült érzésektől és meg kell hogy tisztulj lelkileg, szellemileg. Hogy melyik csillagjegy tudja ezt véghezvinni? 2014-es horoszkópunkból mindenki számára kiderül! Ez vár rátok 2014-ben!

 

   

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. december

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Írta: Admin

Kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat számodra az év utolsó hónapja? Íme, a csillagok ebben a hónapban sem tartják meg maguknak a titkot! December havi horoszkópunkat olvashatjátok!

 

Erotika, szerelem, párkapcsolat horoszkóp - 2013. november

SzexHoroszkóp - Bemelegítő

Írta: Admin

Lassan, lomhán indul a november, de a csillagok ebben a hónapban sem nyugszanak és novemberben is megmutatják nekünk mire kell figyelnünk szex, szerelem és párkapcsolat terén!

   

1. oldal / 20

^ Fel