Címlap AsztroAktus Éld túl a másnapot – Tippek szilveszteri túlélőknek!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Éld túl a másnapot – Tippek szilveszteri túlélőknek!

AsztroAktus

A legkegyetlenebb dolog a másnaposság – aki egyszer is átélte, tudja jól és azt is, hogy ilyenkor jönnek a „soha többet” fogadalmak, amit persze nem fogsz betartani. Adunk néhány tippet, hogyan éld túl a szilveszteri „ereszdelahajamat”!

 

Nyilván tudod, hogy a kutyaharapás szőrével egy idő után megbosszulja magát és előbb utóbb jobban kiüt, mintha semmit nem tettél volna, így azt ajánljuk hogy inkább kerüld el a reggeli afterparty-t és több pezsgőt ne pukkants fel. Ha szexelni nincs erőd (márpedig ha csordultig töltötted magad alkohollal, szinte biztos hogy nem lesz), akkor inkább csapj egy ásványvizes palack fenekére!

Gyors erőre van szükséged? Dobj össze magadnak egy ütős koktélt: víz, méz, citrom, lehetőleg hidegen és lehetőleg minimum két pohárral! Több szempontból is jót fog tenni és ha mindez mellé egy frissítő sétára is elindulsz (bármennyire is nehéz lábra állni), javul majd az agyad oxigénellátása, ezáltal felfrissülsz és kitisztulsz, sőt lehet hogy este már a párodat is ismét ágyba döntheted! A testmozgás a legtöbb bajra gyógyír! Ugye nem kell részleteznünk, hogy melyik típusára gondolunk?

Szexszel teli, boldog, békés új évet kívánunk minden olvasónknak! Maradjatok velünk 2014-ben is!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel