Címlap AsztroAktus Az elemi vágy arca - Szexuális- és képesség felfedezés a javából (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Az elemi vágy arca - Szexuális- és képesség felfedezés a javából (18+)

AsztroAktus

Szeretnéd  egyszerre megélni a túlfeszített szexuális és izgalmi extázist, és egyben vágysz egy borzongást keltő élményre, ami minden érzékszervedet elevenné teszi? Adunk hozzá egy tippet!

Hamarosan a boltok polcaira kerül egy új erotikus thriller, amiben a mindent elsöprő erotika, a szédítő vágy és a rejtély is hangsúlyos szerepet kap. A könyv eseményfolyama elsöprő erejű izgalommal és erővel feszítik az olvasót, a történet behálózza az ideg- és érzékszálakat, aki pedig egyszer beleolvasott, valószínűleg a tartalom rabjává válik. Az elemi vágy arca című mű szexuális- és képesség felfedezés a javából!

Kathy, a sikeres ruhatervező megismerkedik Márkkal a híres és gazdag fotóssal. A kapcsolat Kathy Luise számra rémálommá válik, amikor egy autóbaleset következtében részleges amnéziába kerül, emiatt nem képes visszaemlékezni a balesetükre és az azt közvetlen megelőző együtt eltöltött időszakukra. A valóság elől a nő kettejük korábbi szexuális és érzelmi kalandjaiba menekül, ahol megéli azt a kettősséget mely egyrészről az extrém vonzalmat jelenti a férfi iránt, másrészről az önmaga kudarcát, hiszen Márk érdeklődése felszínes. Léna, a barátnője kompromittáló fotókat talál Márkról és Kathy pszichológusáról, ami felteszi az i-re a pontot, így a kezdeti sokkhatást felváltja egy különleges belső erő, ami hatására Kathy önálló nyomozásba kezd. A szerelme nem enyhül, ezért Márk működési miértjét, nem mindennapi szexuális igényét is meg kell értenie. Választ akar kapni, és kölcsönös szerelmet, imádatot! És hogy mi lesz a vége? A trilógia első része még rengeteg izgalmat tartogat mindenki számára, így érdemes lesz olvasni!

A trilógia első része felfedi azokat a titkokat, ahogy a Nő, lelke minden szegletét megmozgatja az imádott Férfi szerelméért, szinte éhségcsillapítóként kell neki a férfi igazi lelki mélysége! Kathy által az olvasó minden érzékszervével együttesen éli meg a több síkon mozgó extázis élményét, elevenné válik számára a történet.

A könyv rengeteg izgalmat tartogat mindenki számára, így érdemes lesz olvasni! Mi már alig várjuk, hogy a kezünkbe tarthassuk, annyi pedig bizonyos, hogy írunk még róla!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel