Címlap AsztroAktus Ünnepeld a szeretkezés világnapját!
Figyelem, felnőtt tartalom!

Ünnepeld a szeretkezés világnapját!

AsztroAktus

Tudtad, hogy a februári Valentin után a legszenvedélyesebbnek tartott nap novemberben van? Aki a testi örömöknek önfeledten hódol, illik megünnepelnie!

 

 

Bár még mindig kevésbé véste be magát a köztudatba, mégis sokan megtartják a szeretkezés világnapját november 10-én. Tudjuk, a harmonikus nemi élet nem dátumokhoz van kötve, mégis ez az év azon napja, amikor még egyszer okot találhatunk arra, hogy valami igazán különlegessel, nem mindennapival lepjük meg párunkat, vagy - ha páratlanul tengetjük életünket-, magunkat.

 

Máig nem tudni, hogy ki és miért találta ki a szeretkezés világnapját, de annyi bizonyos hogy a nemzetközi párnacsata nap (márc.22), a törölköző (május 25.), a fehér kendő (szeptember 25.), a parkettacsiszolás (július 29.) és a spamellenes világnap (június 23.) után ez a nap is bekerült a nagykönyvbe. A Wikipédia ugyan november 10-én a a tudomány világnapját említi, melyet a békéért és a fejlődésért hoztak létre, de mi ugye tudjuk: ha szex van, akkor béke is, ha béke van, akkor fejlődés is (hiszen negatív érzelmek nem korlátozzák a tiszta gondolkodást), szóval hajrá Drágáim! Éljen a szeretkezés világnapja!

Szeretkezz és ne háborúzz, ehhez pedig ITT találsz sok-sok ötletes kelléket!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel