Címlap AsztroAktus A csajok is hátulról szeretik?! Nők vallanak kedvenc szexpózaikról (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

A csajok is hátulról szeretik?! Nők vallanak kedvenc szexpózaikról (18+)

AsztroAktus

Néhány napja a férfiak árulták el nekünk, hogy talicskázni, vagy lakatolni szeretnek-e jobban szex közben, hát most itt az ideje hogy néhány nőt is meginterjúvoljunk kedvenc szexpózaikról! Vajon ők is hátulról szeretik a legjobban, vagy ha jó a nyereg, szívesebben vágtáznak?!?

„Számomra a pózok póza, hátulról, bármilyen formációban. Ágyon térdelve összecsukott lábakkal, enyhe terpeszben, teljes terpeszben, asztalra hasalva és egyik láb felhúzva az asztal lapjára, kézzel a földön támaszkodva, de a fenekem fent van az ágyon: mindegy, csak hátulról. És hogy miért? Lehet vadulni, hajat tépni. Ez az a póz, ahol a pasi olyan erővel tolhatja, amilyennel csak akarja és közben markolhatja a hajamat és ezzel feszítheti hátra a felsőtestemet, rászoríthat a csípőmre, megakadályozván az elmozdulást, hátrafoghatja közben a kezeimet és ezzel is ráhúzhat még inkább magára. Sok a lehetőség és élvezetes, nem mellékesen pedig elég mély így a behatolás. Mindig is szerettem a vadabb dolgokat és ennél a póznál lehet erőt belevinni a szexbe.”
Iza (27)

„A volt pasim mikor hozzám nyúlt, kihozta belőlem azt amit még férfi előtte nem.. Hátam mögé állt, és egyszerre simogatott elöl és bent a hüvelyben, fenomenális volt... Ami még megőrjített a lovagló póz, úgy hogy szemben voltunk egymással, mióta megéltem ezeket azóta mindig vágyom rá...”
Ari (34)


„Nekem a lovagló póz a kedvencem,imádok lovagolni és szeretem ha én irányíthatok, persze mindenhez megfelelő partner kell. Sajnos volt olyan partnerem akinek akkora szerszáma volt hogy kényelmetlen volt,de ha jó a nyereg akkor szívesen vágtázok, imádom csinálni. Ezzel a pózzal jutok el leghamarabb az orgazmusig is. Ha nem csak az élvezet a lényeg akkor szeretem a misszionárius pózt is,mert az olyan babusgatós,annak inkább érzelmileg van nagyobb ereje nálam. Bár szeretem ha én irányíthatok legalább annyira szeretem ha engem irányítanak így az olyan pózokat is szeretem amiben én egy kicsit alárendelt lehetek,vagy ha egy pasi tud újat mutatni.”
Viki (27)

„Érzelgősebb és romantikusabb lélek vagyok, így ennek megfelelően a kedvenc szexpózom is egy lassú, rendkívül intim pozitúra, ami hatalmas élvezetet okoz nekem és általában a partnereimnek is. Mindketten az oldalunkon fekszünk, ő pedig hátulról hatol belém. Bár a szemkontaktus itt elmarad, viszont folyamatosan lehet simogatni, csókolgatni a másikat. Mint szerintem mindenkinek, nekem is van vadabb énem, ha pedig ez lesz dominánsabb a hálószobában, akkor szeretem a kutyapózt és azt is kellő erővel kivitelezve! Mindkettőnél sikítós orgazmusaim szoktak lenni…”
Réka (32)

Hozzászólások  

 
#1 Mamasita 2013-11-08 12:26
Teny,h hatulrol a legjobb sokszor :) Bevallom en is nagyon szeretem azt a pozt, de van mikor fajdalmas is! Szeretem a vad,erzelmes szeretkezest,de egy ideje inkabb a romatikusabb,la gyabb valtozatot kedvelem!Amikor erezhetem,h a baratom igazan szeret,csokolga t,stb... :)
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel