Címlap AsztroAktus Misszionárius, vagy más? Férfiak vallanak kedvenc szexpózukról! (18+)
Figyelem, felnőtt tartalom!

Misszionárius, vagy más? Férfiak vallanak kedvenc szexpózukról! (18+)

AsztroAktus

Nem állítjuk, hogy az emberek többsége a Káma-szútra lapjait tanulmányozva él nemi életet, de annyi bizonyos, hogy mióta papírra vetették a szerelmeskedés bibliáját, a szexpózok tárháza is jelentősen kiszélesedett. A hagyományos „alól nő, felül férfi” testhelyzeten túl már számos nyakatekert pozitúrában elérhető a csúcsok csúcsa és hogy melyik az abszolút kedvenc? Első körben néhány férfit vallattunk a téma kapcsán…

„Az orális kényeztetés az egyik kedvencem, főleg ha a nő ráül a számra, de az aktus során a hátulról való behatolást szeretem igazán, mindig is a kutyapóz volt az első számú kedvencem. Szeretem a popsi látványát. Sok nő lealacsonyítónak gondolja, ahogy a szopást is, de nem igazán értem hogy miért, hiszen ezek a dolgok számukra is nagyon élvezetesek.” Gyula (32)

Másik megkérdezettünk sem tétovázott a válasszal:

„Kedvenc szexpóz? Hajat fogva hátulról. Ez bármikor jöhet, popsiba, punciba... Ilyenkor azt érzem, hogy teljesen én irányítok és ezzel le tudtam váltani a kikötözés iránti vágyamat – bár arról még akkor álmodtam, amikor fiatal voltam.” Sándor (37)

Szexpóz horoszkóp!

István kicsit szűkszavúbban foglalta össze a kedvenceit, de úgy gondoljuk ezt a sort nem is kell túlragozni:

„Szuper G, talicska, 69 – az évek alatt forrta ki magát…” István (48)

Már-már kezdtük azt hinni, hogy egyetlen vállalkozó szellemű férfit sem találunk, akinek a kedvencei között a hátsó pózokon kívül más is szerepel, de aztán rábukkantunk Viktorra!

„Mindig is a kedvenc szexpózom volt, amikor egymás felé fordulunk a párommal, közben átkarol, felém hajol és aktus közben a fülcimpáimat nyalogatja.” Viktor (37)

A kivételeket Zoltán tovább erősítette, ő „lakatolni” szeret szex közben…

„A ’lakat’ az egyik nagy kedvencem. A párom felül az asztalra, a kezeivel megtámasztja magát hátul, a lábával pedig átöleli a derekamat. Már az összes magasabb bútordarabon és berendezési tárgyon kipróbáltuk, felmászott a konyhapultra, mosógépre, de még az autónk motorháztetejét is felavattuk ezzel a pózzal. Nekem nagyon bejön, főleg ha csak egy gyors menetre van idő.” Zoli (35)

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel