Címlap AsztroAktus Miért lesz a szexualitás erőszak tárgya?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Miért lesz a szexualitás erőszak tárgya?

AsztroAktus

Jelen korban az emberek nem tudják eldönteni még azt sem, hogy saját maguknak mi a jó, nem beszélve arról, hogy mi a kollektív jó. Túl sok a véglet, több a választási lehetőség, ezért nehezebb a dolgunk. Lesarkítva a két véglet a következő: 1. Nem élünk minőségi nemi életet. 2. Durva, beteges nemi életet élünk.

Mindkettő a beszélgetés hiányára vezethető vissza.

1. Nem merünk a szexről beszélni => kevesebbet csináljuk, kevésbé lesz minőségi.

2. Nem merünk a szexről beszélni => utánanézünk az interneten, ahol minél mélyebben ássuk magunkat a témában, annál durvább és durvább videókat találunk. Amiről aztán azt kezdjük hinni, hogy normális (ha már valaki feltette, és sokan megnézték, és úgysem beszélünk róla senkivel). Vagy ha beszélünk is róla, akkor inkább 1-1 italozós estén, amikor a társaságból értelmiségi szinttől függően (vagy néha ettől függetlenül) jön elő a téma. Gondolok itt csak például a szado-mazo, megkötözős, állattal, fűvel-fával dolgokra, de ennél sokkal durvábbak is léteznek. Ezek már inkább a betegség kategóriába sorolhatók. Mivel látod-hallod, és mivel szexuális tartalma van, elkezd izgatni. Pedig nem azért izgulsz fel, mert például véresre vernek egy lányt, hanem mert meztelenséggel együtt, valami újdonságot látsz. Az ember természeténél fogva keresi az újat, vágyja a változatosságot.

Az újdonság azonban pozitív hatással is lehet szexuális életünkre, ha megfelelően alkalmazzuk, hiszen a nemi életben a legtöbb ember szexuális étvágyát felélénkíti. Ezért is fontos, hogy többször vigyünk a kapcsolatunkba, szexuális életünkbe valami újat. Jó hírem ezzel kapcsolatban az, hogy ha az összes beteges dolgot eltüntetjük a Föld színéről, még mindig éppen egy életre elegendő variánsa létezik a szexuális életünket felpezsdítő lehetőségeknek. Többek között ITT van ez az interaktív játék, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy szexuális intelligenciádat fejlesztve egy merőben új élményben legyen részed.

-Hozbor Vanda-

Részlet a Szexuális Intelligencia és a Fokozatosság Elve c. tanulmányból, a teljes anyag innen tölthető le.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel