Címlap AsztroAktus A férfiak és a rövid póráz- Van aki titokban szereti…
Figyelem, felnőtt tartalom!

A férfiak és a rövid póráz- Van aki titokban szereti…

AsztroAktus

Házasság. A férfi emberek körében többnyire rettegett frászkarikáról van szó, amikor beszédtéma tárgyaként megemlítik, majd az anyósviccek és a papucsférjek után nevetésbe merül a dolog, pedig van aki titokban szereti… Hogy miért?

Bár a férfiak nem túl szószátyárok e témában, de elő-elő fordul közöttük olyan példány, aki ugyan nem hangoztatja, de jelentősen megkönnyíti életét a házasság. Persze bevallani egyik fél sem fogja, de titokban azért jól esik a férfinépnek, ha az elfogyott wc papír helyett talál másikat odakészítve a polc szélére, a szennyes kupac mellett talál még egy pár tiszta zoknit, vagy megtalálja a szekrényében a gatyákat egy gondos feleség útmutatása alapján.

Feltétlenül az érvek mellett kell azt is felsorolni, hogy egy hosszú nap és fárasztó munka után a korgó gyomrot meleg étel várja és még el is mosogat valaki utána! Ezért persze áldozatot is kell hozni, de ki ne hallgatná végig a plázás bevásárlás minden részletét, a műkörmösnél hallott legújabb pletykákat, ha közben a frissen sült csülköt majszolhatja, melyet csak az ő kedvéért Pékné módra tálalnak (nem állítjuk persze, hogy nem a sarki étterem konyhájából származik a vacsora, de ebben az esetben, nem mindegy?)

Míg agglegény az ember a hűtőt nem étel tárolásra használja, viszont a különböző sörök, különböző mennyiségben biztos benne sorakoznak, ha meg megéhezik, hát rendel egy pizzát. Ha a papírdobozos étel már nem elégíti ki vágyait, anyuka biztos főzni fog valami finomat, csak előre meg kell vele beszélni. Ezt egy feleséggel egy mondatban el lehet intézni az esti film reklámja közben, sőt ha már kellően összecsiszolódott a párocska, meg sem kell említeni, úgyis tudja az asszony mi kell a férfinak. Akinek a szívéhez a gyomrán át vezet az út, annak ez erős érv a latban, akit meg más útvonalon kell megközelíteni… Hát egy jó feleségnek ez sem akadály: tündér a konyhában, ribanc az ágyban!

Több éve házas férfiak között végzett, nem reprezentatív felmérés alapján összefoglalhatjuk, hogy jó ha az ember mellett  reggel ott fekszik valaki és éjszakánként a fülébe szuszog. Persze az is nyomós indok, hogy ha nem tud aludni a férfiember nem kell az éjszakai pornófilmek szolgáltatásaira hagyatkozni, hogy az ringassa álomba. Mellette minden éjszaka húsvér nő fekszik, aki ha kell (jóesetben) szívesen áldoz a szenvedély oltárán és a Káma-szútra minden oldalát betéve tudja.

Ugyan nem titkolhatjuk, hogy a házi sárkányok és a lepukkant, szexuálisan érdektelen háziasszonyok legendája bizony igaz és az anyósok többségéről sem véletlenül születnek vicces anekdoták, viszont még így is sok férfiember akad, aki titokban szereti… a házasságot.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel