Címlap AsztroAktus Az úriemberek játéka a Blackjack
Figyelem, felnőtt tartalom!

Az úriemberek játéka a Blackjack

AsztroAktus

Az ágyban kemény legény vagy, de az életben nincs szerencséd? Dolgozd ki saját stratégiádat, próbáld ki az ingyen Blackjacket, és idézd meg Fortunát az életedbe!

Ha nem csak a gyönyörű nők dobogtatják meg a szíved, de az online szerencsejátékok világa is, akkor próbáld ki az ingyen Blackjacket, amitől biztos hogy beindul az agyad és az egekbe szökik az adrenalin szinted.

A blackjack egy olyan játék, amit 52 lapos francia kártyával, joker nélkül játszanak, lényege pedig, hogy a kártyáid összege legközelebb kerüljön a huszonegyhez. A játék időtartama alatt, szinte garantált hogy nem csak egy gyors és izgalmas játékban lesz részed, de rendesen megdolgoztatod az agyad is, hiszen a gondolkodásnak éppúgy fontos szerepe van a blackjacknél, mint a szerencsének.

A játék elején tétet kell tenned, majd az osztótól 2 lapot kapsz. Az izgalmat tovább fokozza, hogy az osztó két lapjából az egyik számodra is látható, így máris elkezdhetsz agyalni, hogy mi legyen a következő lépés: Stand, Hit, Double, Split vagy Surrender. Hogy fogalmad sincs mit jelentenek ezek? Ne aggódj! EZEN az  oldalon rengeteg játékot és stratégiát találsz és többek között kiderítheted azt is, hogy a fenti kifejezések mit jelentenek.

Ahány ház, annyi szokás és ez igaz a Blackjackre is, így érdemes lesz tájékozódnod, mielőtt játékba kezdesz. Figyeld meg hány pakli vesz részt a játékban, értelemszerűen minél kevesebb, annál jobbak az esélyeid. Légy résen az osztóval kapcsolatban is, hiszen néhány helyen akkor is húzhat lapot, ha van egy Ásza és a kártyáinak összege 11, ez pedig egyértelműen neki kedvez. A játéknak több változatával is találkozhatsz az interneten, ahol bővebben olvashatsz ezekről és a Blackjack szabályairól is.

Hidd el, egy idő után igazi profi leszel és nem csak a hálószobában, de a kaszinóban is megállod majd a helyed!

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel