Címlap AsztroAktus Oralizálás utáni csók – Te hagyod magad?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Oralizálás utáni csók – Te hagyod magad?

AsztroAktus

A legtöbb ember számára az orális kényeztetés a normális szexuális élet velejárója, azonban még köztük is akadnak olyanok, akiknek a nyalás/szopás utáni csók már korántsem olyan természetes. A saját testnedvektől való undor néha sokkal erősebb, mint a partner ondójától, vagy kéjnedvétől való távolságtartás.

Míg sokan probléma nélkül elégítik ki a partnerüket orálisan, addig az esemény utáni csók kevésbé természetes velejárója a szexnek. Az ondótól ragacsos női száj csókjától egyeseket határozottan kiráz a hideg és a nők sem mindig hajlandóak szájon csókolni a partnerüket közvetlenül nyalás után. Természetes ez vajon? Felkerestünk néhány alanyt, hogy valljanak a témában!

„Szerintem ha egy párkapcsolatban megvan a maximális bizalom és nem feszengve, szégyenkezve bújnak ágyba, akkor az ilyen fajta intimitással sem lehet semmi gond, megkockáztatom hogy a felek bele se gondolnak.” Enci (29)

„Nincs semmi gondom azzal, hogy megcsókoljam a csajomat, miután a szájával kielégített, sőt kifejezetten izgatónak tartom. Nem is értem, hogy egyeseknek ez miért jelent problémát!” Tom (29)

"Nekem a saját testnedvemmel semmi problémám nincs. Sőt! Még jobban felpörget a saját ízem, vagy illatom. Előszeretettel nyalogatom le a partnerem kezéről, vagy farkáról "magamat". Iza (27)

„Ha valaki a másik nemi szervét a szájába veszi, vagy nyalogatja, akkor a saját nedveitől sem kellene hogy undorodjon. Ez nekem egyszerűen összeegyezhetetlen, nem is értem.” Edit (30)

„Az orális szexszel is vannak problémáim, nemhogy az utána való csókolózással, a hideg is kiráz tőle. Tudom hogy nem ez az általános vélekedés az emberek között, de én elég konzervatív és visszahúzódó vagyok. Talán a neveltetésem az oka… Beszélni is szégyellek róla…” Ircsi (36)

Mit mond a szakember?

A szexuálpszichológus szakemberek szerint az undor háttérében több dolog is állhat, de a legtöbb esetben mégis a saját magunk elfogadásában kell keresni a probléma gyökerét. Ha nem vagyunk kibékülve saját testünkkel, megeshet az is, hogy undort keltenek bennünk saját testnedveink.

Hozzászólások  

 
#2 Katka 2013-04-13 20:46
Idézet - Katka:
Az orális szexel nincs problémám, de a testnedvekkel igen. Az én számba ne élvezzen senki,az számomra nagyon megalázó lenne.Én sem élvezek senki szájába. A saját testnedvemet már kóstoltam,nincs vele semmi bajom,de a másétól undorodom!(Katka 44)

:-x
 
 
#1 Katka 2013-04-13 20:43
Az orális szexel nincs problémám, de a testnedvekkel igen. Az én számba ne élvezzen senki,az számomra nagyon megalázó lenne.Én sem élvezek senki szájába. A saját testnedvemet már kóstoltam,nincs vele semmi bajom,de a másétól undorodom!(Katk a 44)
 

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel