Címlap AsztroAktus Színleljünk orgazmust! De miért is?
Figyelem, felnőtt tartalom!

Színleljünk orgazmust! De miért is?

AsztroAktus

A tények egyszerűek: a nők közel ötven százaléka közösüléskor nem jut el az orgazmusig, tíz százalékuk soha életében nem jut el a csúcsig, a nők fele pedig már szinte biztos hogy csinált már „úgy, mintha…” De vajon miért színleljük az orgazmust?

Míg a férfiak elélvezésének megdönthetetlen bizonyítéka az ejakulátum jelenléte, addig a nőknél (legalább is a legtöbb esetben) ilyen egyértelmű jel nem tapasztalható. A férfit így viszonylag könnyű megtéveszteni, a nagy jelenet eljátszásához pedig csak némi színészi tehetség szükséges és persze a férfi átverésének hajlandósága. És az okok? Lássunk néhányat!

„Előfordult már hogy eljátszottam az orgazmust, ennek pedig egyetlen oka volt: nem akartam hogy azt higgye annyira béna vagyok, hogy még egy nagyot se tudok élvezni, holott ő mindent megtesz ennek érdekében. Szégyelltem a dolgot, nincs rajta mit szépíteni.” Edina (36)

A hosszú távon bevetett színjáték egy idő után unalmassá válik, ráadásul a lebukás veszélye is egyre nagyobb lesz, így jobb mellőzni a drámai sikítozást, a vad hátkarmolászást, főleg ha nem magától jön. Ha egy nő nem minden közösülés alatt éri el az orgazmust, még nem jelenti azt hogy szexuálisan inkompetens. Ezt tovább ragozni kár volna.

„Szegény exem nagyon gyatrán teljesített az ágyban, így sokszor arra vetemedtem hogy eljátsszam az orgazmust, aztán pedig titokban egy vibrátorral intéztem el hogy nekem is jó legyen. Sajnáltam a drágát, nem mertem neki megmondani, így inkább úgy tettem, mintha nekem is nagyon jó lenne.” Csilli (29)

Kinek jó az, ha a pasi azt hiszi, hogy egetrengető lepedőakrobata, miközben a teljesítménye igen sok kívánnivalót hagy maga után? Senkinek. Hosszú távon meg pláne. Finoman ugyan, de inkább szembesíteni kell a tényekkel, sem mint színészi diplomát szerezni a hálószobában. Egyrészről abba a téves hitbe ringatod a férfit, hogy képes kielégíteni egy nőt, másrészről pedig megfosztod magad az önfeledt gyönyör elérésétől.

„Évekkel ezelőtt egy egyéjszakás kaland alkalmával színleltem orgazmust. Nem is tudom hogy miért… Valahogy az volt bennem, hogy ha már ott vagyok egy vadidegen ágyában, akkor „illik” egy nagyot élveznem.” Rita (33)

Az egyéjszakás kalandok tipikus példái a nagy kamu-orgazmusoknak, ráadásul itt még csak arról sincs szó, hogy a férfi ágybéli teljesítését díjaznánk egy nagy sikítással. Ilyenkor a nők saját nemi étvágyuk bizonyítékaként teszik rá az i-re a pontot egy „csúcsra jutottam” jelenettel, hogy szexistennői mivoltukat ekképpen is alátámasszák.

Aztán persze van az az eset, amikor bármennyire is erőlködsz az istennek se megy a ráhangolódás, az orgazmusról meg már nem is álmodozol. Szex közben azon agyalsz, hogy tornyokban áll a szennyes, anyád már háromszor keresett és vissza kellene hívni, ráadásul ma is tíz órát lenyomtál a munkahelyeden. Jobb lenne hagyni a felesleges fűrészelést a francba, eljátszod inkább az orgazmust, hogy előbb szabadulj. Természetesen ennél, mint ahogy az előbbi esetekben is értelmetlen a dolog, hiszen ha az a kapcsolat elég stabil és tudtok nyíltan beszélni a gondokról, akkor valószínűleg a pasi sem veszi zokon, ha egyszer, egyszer az összebújást preferálod a vad szex ellenében.

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel