Címlap AsztroAktus Szex hármasban – Inspiráció egy vadabb felálláshoz…
Figyelem, felnőtt tartalom!

Szex hármasban – Inspiráció egy vadabb felálláshoz…

AsztroAktus

Tudom, hogy már mindenkinek a könyökén jön ki a karácsony, az újabb és újabb ajándék ötletek, én azonban mégis egy újabbal állnék elő nektek. Ez pedig nem más, mint a szex hármasban!

Ennek az ajándéknak több értéke is lehet mind számodra, mind pedig a párod számára, hiszen egyrészt rendkívüli körültekintést és alapos felkészülést, előkészítést igényel, ha nem akarod, hogy párod arcán az öröm helyett a féltékenység haragja legyen úrrá, és így a saját készítésű ajándék öröme lehet a tiéd. Másrészt olyan változatosságot hozol mindkettőtök szexuális életébe, mely – ha minden jól megy – örökre emlékezetes marad.

A legtöbb kapcsolatban élő pár mindkét tagja úgy gondolja, hogy számára nem fér bele sem a mások előtti szeretkezés, sem pedig a hármasban/négyesben (vagy többesben) történő szex. Ezt azonban legtöbbünkkel a társadalmi elvárások berögzülése mondatja, és nem is gondoljuk igazán végig, hogy akarjuk-e vagy sem, mert ez már „megcsalás lenne”. Pedig ha belegondolunk, a heti egy-két alkalommal lefolytatott tizenöt perces, misszionáriusban vagy doggy-ban kivitelezett éjszakai maszatolások után igazán jól eshet egy kis változatosság, mely történhet akár egy harmadik személy bevonásával is. Ez a harmadik lehet „profi”, aki teljesen ismeretlenül és érzelemmentesen tudja kiszolgálni mindkét fél vágyait némi pénzbeli ellenszolgáltatásért, de lehet egy olyan ismerős, vagy barát, akit kellő intelligenciával áldott meg a Teremtő ahhoz, hogy helyén tudja kezelni a hármasban töltött idő történéseit.

Az ajándék előkészítése során először is próbáljuk meg kipuhatolni, hogy párunk milyen típusú harmadiknak örülne úgy testalkatban, mint hozzáállásban. Hiszen lehet, hogy mi kissé pocakos mackók vagyunk, ám párunk titokban örülne, ha egyszer egy kigyúrt szépfiú amúgy rendesen megbaszná vagy szopatná őt, ahogy a filmeken, miközben mi nézzük és élvezzük a látványt. Ugyanakkor lehet, hogy két hasonló karakter együttes kényeztetésére vágyik. Arra azonban figyeljünk oda, hogy nehogy „túl jól válasszunk”, és a végén szakításhoz vezessen azon törekvésünk, mely szexuális életünk frissítésére irányult!

Ha megvan, hogy milyen karaktert akarunk, kezdjünk el keresni. Ezt leginkább a neten érdemes megtennünk, mert akár profit, akár félprofit (értsd: nem pénzért csinálja, hanem az élvezetért, de idegen) keresünk, ez a leghatékonyabb módja a kutatásnak. Ha megvan a jelöltünk, mindenképp érdemes vele előtte személyesen megbeszélni, hogy mit akarunk, mit lehet, és mit nem lehet az együttlét során, magyarul fektessük le a játékszabályokat. Alaposabbak le is írhatják és alá is írathatják a jelölttel. Aki erre nem hajlandó, azt érdemes kihagyni a játékból és másik delikvens után nézni, mert valószínűleg hátsó szándékai vannak (és itt most nem az anális játékokra gondolok!). Ha ismerőst akarunk bevonni, akkor még alaposabban elő kell készítenünk, mert barátságokat tehetünk tönkre, de akár egész baráti társaságokat fordíthatunk magunk ellen egy rosszul indított beszélgetéssel, úgyhogy javaslom legyünk nagyon-nagyon körültekintőek!

A következő lépés a kivitelezés. Mivel ajándéknak szánjuk, érdemes egy kártyát készíteni, amin átadjuk. Mondjuk ráírhatod, hogy „Ez egy ajándék kupon, melyet egy hármasban eltöltött felejthetetlen északára válthatsz be, tetszés szerinti időpontban! A harmadik fél részvételéről én gondoskodom.” Ha igazán alapos akarsz lenni, akkor az előkészítés során nem csak fiút, hanem lányt is beszervezel alternatívaként, mert egyáltalán nem biztos, hogy párod – legyen fiú vagy lány – mindenképp ellentétes nemű harmadik bevonásában gondolkodik. Nekem például van egy barátom, aki kifejezetten arra vágyik, hogy velem együtt „vágja partiba” a nejét! És bár én ezt tudom (mert elmondta), eddig még nem volt bátorsága felkérni erre a szerepre. Szóval ha biztosra akarsz menni, mindig legyen „B” terved! Ha pedig eljön a „nagy nap”, alaposan készíts elő mindent a pároddal is, hogy ne menet közben kelljen tisztázni a szabályokat, vagy ami még rosszabb, valami kellemetlenség származzon egy esetleges félreértésből a kellemes élmény helyett.

Amikor már hármasban vagytok, érdemes ruhában (de legalábbis szexi fehérneműben) egy lazító koktéllal, vagy egy pohár finom borral kezdeni az eseményt, hogy beszélgetés közben ráhangolódhassatok egymásra. Én most a „két lány – egy fiú” felállásról fogok szólni néhány szót, mert nekem ez áll a szívemhez (és a farkamhoz) a legközelebb, az egyéb variációs lehetőségekben rejlő izgalmakat a fantáziátokra bízom.

Alapvetően – az én elképzeléseim szerint (bár még nem voltam ilyen szituációban) – a hármas felállás nem sokban tér el a párosan folytatott együttlétektől, csupán annyi a különbség, hogy van egy Segítőnk, aki részben kielégíti exhibicionista vágyainkat, részben pedig kiszolgál minket és párunkat. Természetesen ő nem lehet egyenrangú résztvevője a szexnek, de ezt mindenképp érdemes előre tisztázni. Attól függően, hogy Segítőnk mennyire bevállalós, illetve a páros hölgy tagjának mennyire vannak vágyai a lányok iránt lehet a harmadik fél segítségünkre, amikor párunk melleit, csókolgatjuk, izgatjuk, illetve amikor a punciját/fenekét kényeztetjük nyelvünkkel. Számomra nincs erősebb szexuális töltéssel rendelkező fantázia, mint amikor egy lánnyal közösen nyalom a párom punciját, miközben a nyelvünk néha összeér, vagy épp én a fenekét kényeztetem, miközben Segítőnk párom punciját nyalja nagy élvezettel. Természetesen később őt is ki kell elégíteni, ám Ő mindig másodhegedűs kell, hogy maradjon, hogy a családi békét fenntarthassuk. Amikor párom már kellően felajzott állapotba került, jöhet az, amiről minden pasi titkon álmodik: két lány szopja fényesre a makkom és csatakosra a heréimet! Ezzel azonban csínján kell bánni, mert két nőt is meg kell dugnom, úgyhogy nem szerencsés, ha túl hamar elsülök (főleg, ha egylövetű a fegyver a gatyámban!) Amikor már mindketten felajzva keressük az egyesülés lehetőségét, következik Segítőnk „szintre hozása”. Ezt is lehet egy játékként felfogni, melyben versenyzek párommal, hogy melyikünk tudja izgatóbban nyalni alkalmi partnerünk punciját. Zsűriként természetesen Segítőnk dönt. A nyertes jutalma, hogy csúcsra juttathatja a zsűrit. Ezt követően jöhet az igazi hármas szex. Én azt preferálom, ha a két lány pucsítva egymás mellé áll, én pedig hol egyikük, hol másikuk punciját dugom meg lassan, vagy pedig gyorsabban, ki hogy kéri. Amikor kiélveztem a helyzet adta lehetőségeket, párom mellét simogatva leszopatom farkamról a rátapadt nedveket Segítőnk közreműködésével. Majd amikor úgy érzem, hogy kevés van hátra a kilövésig, párom hasa alá fektetem a másik leányzót, akinek az lesz a dolga, hogy amíg én a punciban ténykedek, ő nyalja a csiklót serényen. Amikor párom is a csúcsra jutott, jöhet a végkifejlet: a farkamat kihúzva párom fenekére verem az összes spermát, ezután Segítőnket megkérem, hogy nyalja fel az egészet, és csorgassa párom szájába az anyagot. Párom Segítőnk testére visszajuttatva a maradékot szétkeni a teljes testfelületen, hogy minden cseppjét beszívja a lány bőre, majd kevés időre összebújva pihenünk kicsit, mielőtt újabb szeánszba kezdenénk.

Remélem, hogy a fentiekkel kellő inspirációt és ötletet adtam ahhoz, hogy tovább színesíthessétek párkapcsolatotok szexuális tartalmát!

-Dave Crazytail-

Hozzászólás írásához előbb jelentkezz be vagy regisztrálj.

Ezt se hagyd ki!
^ Fel