Címlap AsztroAktus
Figyelem, felnőtt tartalom!

AsztroAktus

Sex bárhol, bármikor

AsztroAktus

Írta: Admin

Számtalan esetben fordul elő velünk, hogy nem a megszokott otthoni környezetünkben, gondolok jelen esetben az ágyra, hanem olyakor érdekes helyszíneken tör ránk a visszafojthatatlan vágy, melyet ki kell elégítenünk. Ezt a fajta spontán kielégülést nevezném akár egy jó szexuális kapcsolat mozgatórugójának is, hiszen fantáziánk határtalan, ugyan miért ne használnánk ezt ki.

Lakásban, vagy lakáson kívül, igazából mindegy hol, és hogyan ha a partnerünk is, ugyanígy vélekedik. Íme néhány tipp amit érdemes kipróbálnotok.

 

-Fürdőszoba, fürdőkád, ahol az előre megtervezett szexet, fokozhatjuk néhány gyertyával, vágykeltő olajokkal!

-Köztudatban él a, hogy a mosógép tetején izgatóbb a szexuális érintkezés, pláne ha működésben van, így fokozza a ti élményeiteket!

-Ablakban, ez az a helyszín ami a tetőfokra helyezi az adrenalint, mivel a kérdés hogy látnak e minket, folyamatosan bennünk van, a túltengő adrenalin szint mellett, azért vigyázzunk, ne vádoljanak minket köz szeméremsértéssel!

-Asztalon, magasabban elhelyezkedő bútordarab, ami fokozza a vágyat, ez mellett olyan pózok kipróbálására is szert tehetünk amik az ágyban nem feltétlen valósulnak meg!

 

Éld túl a másnapot – Tippek szilveszteri túlélőknek!

AsztroAktus

Írta: Admin

A legkegyetlenebb dolog a másnaposság – aki egyszer is átélte, tudja jól és azt is, hogy ilyenkor jönnek a „soha többet” fogadalmak, amit persze nem fogsz betartani. Adunk néhány tippet, hogyan éld túl a szilveszteri „ereszdelahajamat”!

 

Orgazmus - A női öröm titkai (18+)

AsztroAktus

Írta: Horváth Gabriella

Milyen titok rejtőzik a hálószobák mélyén? Miért van az, hogy a hölgyeknek teher a testi szerelem? Hol csúszik szét a női és férfi igények ollója? Nagyon sok a tévhit és a sztereotípia ebben a témában. Sok minden állhat a női „frigiditás” mögött, ez a cikk is inkább tapogatózik, mint tényeket állít.

   

Az elemi vágy arca - Szexuális- és képesség felfedezés a javából (18+)

AsztroAktus

Írta: Admin

Szeretnéd  egyszerre megélni a túlfeszített szexuális és izgalmi extázist, és egyben vágysz egy borzongást keltő élményre, ami minden érzékszervedet elevenné teszi? Adunk hozzá egy tippet!

 

Ez az, amitől igazán beindulsz! (18+)

AsztroAktus

Írta: Admin

Gondoltál már arra, hogy az előjátékként ne simogatást, orális kényeztetést vess be, hanem az ízlelőbimbókra hatva egy kis afrodiziákummal doppingold magad és mindeközben extra energiához juss?

   

1. oldal / 27

^ Fel